Gratis Cadeaubox t.w.v. € 585,-

Gratis Online Shoptegoed t.w.v. € 585,-

Met de Best of Deluxebox ontvang je GRATIS producten en waardecheques voor de leukste cadeaus. 

  • (TIP) Gratis sieraad naar keuze (m/v)
  • Gratis familie photoshoot
  • Gratis canvas
  • Gratis wijn
  • En nog veel meer…

Vol met originele cadeau-ideeën voor elke gelegenheid, elk budget en elke smaak. Ontdek geschenken voor hem, voor haar, jong of oud. Daarnaast kunt u altijd nog de voucher aan iemand anders cadeau geven!

De bon is geldig t/m 31-12-2016. Maak uzelf of iemand anders dus snel blij met deze voucher!

Benieuwd wat een Best of Deluxebox voucher te bieden heeft en hoe jij mee kunt doen?

GRATIS een sieraad naar keuze t.w.v. € 100- 

Hetjuwelenhuys.com geeft je de gelegenheid om een keuze te maken uit meer dan honderd sieraden uit de Selected Jewelry categorie. Alleen de verpakkings- en verzendkosten van € 12,50 zijn voor rekening van de klant. 

Korting op de leukste cadeaus

Zoals de naam doet vermoeden geeft de Best of Deluxebox voucher vele euro's korting op de leukste cadeau's. Met een shoptegoed van € 585,- hebben mensen de gelegenheid om voor elke kennis, vriend of familie een passend cadeau te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje ontspannen bij 1 van de 30 Wellnesscentra, maar dan met € 75,- voordeel?

OP=OP

Voor deze eenmalige actie hebben wij 1000 Best of Deluxebox vouchers kunnen bemachtigen. De Best of Deluxe voucher is geldig t/m 31-12-2016. Dus genoeg gelegenheid om uw naasten te verblijden met de voordelige, leuke en gratis geschenken!

Hoe doe ik mee?

Je kunt meedoen aan de actie door aan het volgende te voldoen:

  • Het plaatsen van een bestelling van minimaal € 20,- op Voordeligscheren.
  • Door bij het afrekenoverzicht de Best of Deluxebon aan te vinken.

Shop vertrouwd & voordelig op Voordeligscheren.nl.

Aangesloten winkels

(TIP) HetjuwelenHuys.com

GRATIS een sieraad t.w.v. € 100,- naar keuze? Hetjuwelenhuys.com geeft je de gelegenheid om een keuze te maken uit meer dan honderd sieraden uit de Selected Jewelry categorie.

Deze korting geldt al vanaf:
- € 0 euro!
- bij afname van 1 sieraad!
Excl. verpakkings- en verzendkosten van € 12,95

Voorbeeld 1: De cheque met een waarde van € 100,-, kun je besteden aan een sieraad t.w.v. € 69,-. Let op: het resterende bedrag wordt niet gerestitueerd en kan niet voor verpakkings- en verzendkosten gebruikt worden.
Voorbeeld 2: De Diamond Cheque met een waarde van € 100,- kun je ook als korting op een sieraad t.w.v. € 130,- gebruiken. Let op: de meerwaarde van het sieraad (€ 30,-) is voor eigen rekening. 

LuxuryWellnessVoucher

De Best of Deluxebox voucher geeft je de gelegenheid om tot ontspanning te komen bij een van de vele wellnessresorts binnen Nederland, maar dan tegen 2 voor de prijs van 1, waarmee u profiteert van € 75- voordeel. U heeft de keuze uit een ruime selectie beauty salons en wellness resorts binnen Nederland. Met de LuxuryWellnessVoucher ben jij samen met een vriend of vriendin gegarandeerd van een heerlijke en vooral relaxte dag.

 

1. Met de LuxuryWellnessVoucher kan je uitsluitend kiezen uit alle arrangementen die vermeld staan op www.luxurywellnesscompany.com, deze arrangementen zijn allen speciaal samengesteld voor de LuxuryWellnessVoucher.
2. Kijk goed in welke periode je kunt reserveren met de LuxuryWellnessVoucher.
3. De LuxuryWellnessVoucher kan niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen.
4. Het is niet toegestaan om de voucher aan derden te verkopen. Cadeau geven mag natuurlijk wel!
5. Voor alle spelregels en voorwaarden van de LuxuryWellnessVoucher ga je naar www.luxurywellnesscompany.com en log je in met je unieke code (deze ontvang je bij een bestelling vanaf € 50,-)

Coolblue.nl

Raak op een voordelige manier bekend met het gehele assortiment van Coolblue en ontvang € 10- korting op uw bestelling. Een glimp van het assortiment bevat:

- scheerbenodigdheden zoals baardtrimmers, scheerapparaten, epilators, etc.
- videoapparatuur zoals computers, tablets, telefonie etc.
- huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines, koelkasten, stofzuigers etc.
- kookbenodigdheden zoals blenders, pannen, espresso's etc.
De korting is geldig bij een minimale besteding van € 15-. De waardecheque is uitsluitend in te wisselen via www.coolblue.nl.

Shoots & Fun

Shoots & Fun maakt zijn naam waar door het maken van professionele fotoshoots van bijzondere en vreugdevolle momenten. Dit varieert van bruilofts- en gezinsfoto’s tot modellen- en bedrijfsfoto’s en alles wat hier tussenin zit.  Een fotoshoot incl. een digitale foto wordt vergoed tot een bedrag van maar liefst € 94-. Het bedrijf zit gevestigd in Leiden.

 De waardecheque is uitsluitend in te wisselen via http://happyshoots.nl/#slide3. Met de waardeheque kun je direct online een fotoshoot reserveren (vanaf 2 personen). De waardecheque is niet geldig voor de soloshoot/individuele shoots. Minimale leeftijd voor de fotoshoot is 8 jaar, voor kinderen jonger dan 8 jaar wordt een toeslagvan € 15,- in rekening gebracht. De kosten voor de deelname van extra personen bij meer dan 6 personen bedraagt € 12,50 per persoon. Meer informatie over de fotoshoot vind je op: http://happyshoots.nl/#slide5. De fotoshoot is incl. een gratis foto naar keuze. Dit ontvang je digitaal. Weekendtoeslag bedraagt € 15,-.
                                                                                                                                                                                                                                             

Wijnvoordeel.nl

Al sinds 1999 verkoopt Wijnvoordeel uitsluitend gerenommeerde wijnen via internet voor een spectaculair lage prijs. Ziet u een gelegenheid om jezelf of andere blij te maken met een chique wijn? Combineer het dan met € 15 euro voordeel! De minimale afname per bestelling is 6 of 12 flessen wijn.

 

Webprint.nl

Mooie en memorabele momenten zijn er om vastgelegd te worden. Herleef de leukste momenten en profiteer van onderstaande kortingen bij Webprint.nl

* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. € 20,- te besteden aan een XL fotoalbum van 30x30cm van Webprint.nl (fotoalbum bevat 24 pagina's en is mat)
* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. € 5,- te besteden aan een gepersonaliseerde mok van Webprint.nl
* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. € 5,- te besteden aan een gepersonaliseerde notitieblok van Webprint.nl
* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. max. € 11,95 voor een GRATIS canvas van 20x30cm van Webprint.nl

 

De aanbiedingen z­ijn exclusief verzend- en verwerkingskosten. K­ijk op www.webprint.nl/deluxebox/bestofdeluxebox voor de kosten per product. De waardecheque voor het fotoalbum 30x30 cm is o.b.v. fotopapier: mat. Het fotoalbum telt 24 pagina’s. Extra pagina’s z­ijn bij­ te bestellen tegen betaling. K­ijk op de website voor de kosten per pagina per papiersoort. Per bestelling kan er maximaal 1 kortingscode worden ingewisseld.  

Pabo.nl

Met een korting van € 12,50,- breng je de meest spannende en verleidelijke lingerie en ondergoed in de intimiteit van uw slaapkamer. Pabo.nl is al meer dan 25 jaar dé Erotiekspecialist van Europa.

De waardecheque is uitsluitend in te wisselen via www.pabo.nl. Minimum leeftijd is 18 jaar om een bestelling te plaatsen. Per bestelling worden er verzendkosten van € 2,95 in rekening gebracht. 

Taartenwinkel.nl

Alhoewel uw tandarts hier niet blij mee is kunt u delicatessen voor bijna elke feestelijke gelegenheid online bestellen op Taartenwinkel.nl, waar je profiteert van €7,50,- voordeel.

De waardecheque is uitsluitend in te wisselen via www.taartenwinkel.nl en geldig op een slagroomtaart naar keuze. De verzendkosten zijn afhankelijk van het afleveradres en zijn te bekijken op www.taartenwinkel.nl.  

 

 

deBloemist.nl/deluxebox

Voor elke gelegenheid een bloem bij deBloemist.nl. Verras uw valentijn, kennissen en andere naasten met een vers en vol boeket van bloemen, maar dan met een voordeel van € 10,-. 

De waardecheque is uitsluitend in te wisselen via www.deBloemist.nl/deluxebox. De aanbieding is excl. verzendkosten van € 7,95,- in Nederland.

 

Treatwell.nl

Een beautybehandeling of kappersafspraak boek je makkelijk en snel bij Treatwell.nl, waar meer dan 2000 salons zijn aangesloten. Met de Best of Deluxebox profiteer je van € 10 korting.
Een actiecode kan alleen worden verzilverd wanneer je online betaalt. De waardecheque is uitsluitend in te wisselen via www.treatwell.nl en geldig op een behandeling naar keuze. 

 

Culinaire eetgelegenheden

Staat er nog een avondje uit eten op de planning? Bij besteding van een minimum bedrag ontvang je vele euro's korting. Zo behou je naast een volle maag ook nog een wat vollere portemonnee!

* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. max. € 75,- te besteden bij Restaurant ML (besteding vanaf € 200,-, reserveren op zaterdag niet mogelijk)
   Reserveren is vereist en gaat via telefoonnummer: 023-5345343 onder vermelding “Deluxebox + actiecode”. 
* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. max. € 75,- te besteden bij Restaurant Koriander (besteding vanaf € 200,-)
Reserveren is vereist en gaat via telefoonnummer: 0512-548850 of e-mail: info@dekoriander.nl onder vermelding “Deluxebox + actiecode
* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. max. € 75,- te besteden bij Restaurant De Saffraan (besteding vanaf € 200,-)
   Reserveren is vereist en gaat via telefoonnummer: 033-4481753 onder vermelding “Deluxebox + actiecode”.
* Best of Deluxebox Cheque t.w.v. max. € 50,- te besteden bij Restaurant NIVEN (besteding vanaf € 200,-)

   Reserveren is vereist en gaat via telefoonnummer: 070-3077970 onder vermelding “Deluxebox + actiecode”.

 

Ballonperpost.nl

Wie wordt er nou niet blij van een fraaie balon? Balonperpost stelt je in staat om te kiezen uit ballonnen voor bijna elke gelegenheid en smaak! Profiteer daarom van €5- korting en bezoek de website!

De waardecheque is uitsluitend in te wisselen via www.ballonperpost.nl. De korting geldt op het totale orderbedrag. De kortingscode is eenmalig te gebruiken. Kijk voor bezorgmogelijkheden op de website van de aanbieder.  

 

 

 

 

Uitleg gebruik waardecheque

• De aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen buiten de Deluxebox Moederdag.
• De restaurantcheques in de Deluxebox zijn geldig bij een minimale besteding van € 200,-.
• De restaurantcheques in de Deluxebox zijn geldig vanaf een reservering met minimaal 2 personen of 4 personen.Dit is afhankelijk van het betreffende restaurant en staat vermeld op    
  de waardecheque. 
• Bij de restaurants is reservatie vereist en gaat onder vermelding van: “Deluxebox + de unieke actiecode”.Actiecode staat vermeld op de waardecheque.
• De waarde van enkele restaurantcheques is variabel. Dit is afhankelijk van de maand en het betreffende restaurant en staat vermeld op de cheques.
• Kijk voor reserveringsvoorwaarden en openingstijden/dagen van restaurants altijd op de website van het restaurant. Kijk hieronder voor de reserveringsvoorwaarden per restaurant.
• Inlevering van de waardecheques tegen contanten is niet mogelijk. Het is niet toegestaan om de waardecheques aan derden te verkopen. Cadeau geven mag natuurlijk wel!