Braun Series - Scheerapparaat 7 7865cc

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Braun Series - Scheerapparaat 7 7865cc

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis Verzending bij alle Brievenbus post!
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 14 dagen bedenktijd
De sonische technologie van Braun past zich aan, aan uw baard. Het scheerapparaat voelt de dichtheid van je baard aan en werkt extra krachtig waar nodig is.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 154 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Braun Series - Scheerapparaat 7 7865cc

Intelligent scheerapparaat: De sonische technologie van Braun past zich aan, aan uw baard. Het scheerapparaat voelt de dichtheid van je baard aan en werkt extra krachtig waar dat nodig is. De vier scheerelementen grijpen meer haartjes bij elke beweging voor een gladde scheerbeurt. Er zitten vijf scheerfuncties op van Sensitive tot Turbo voor een scheerbeurt aangepast aan je huidtype en voorkeur.

Wat onderscheidt de BRAUN precisiescheerapparaten van andere?

Krachtig en nauwkeurig - De Series 7 scheert meer haartjes in één beweging dan andere in twee. 

Zacht voor de huid  - Je hoeft geen tweemaal over dezelfde plek te gaan, wat het risico op huidirritatie aanzienlijk vermindert. 

Scheerelementen - Elk is gespecialiseerd voor een ander type gezichtshaar, die zelfs het meest hardnekkige haartje in één beweging grijpen. En minder bewegingen betekent minder huidirritatie.

Scheer nat of droog - Met de Series 7 kan je droog of met water scheren, scheerschuim of -gel gebruiken voor een nog betere glijkracht en een gladder aanvoelende huid.

100% waterbestendig - Ervaar de kwaliteit van Duitse premium technologie. Alle Braun scheerapparaten zijn waterbestendig tot 5 meter, zodat je ze gemakkelijk onder stromend water kunt afspoelen of je zelfs onder de douche kunt scheren.

50 min draadloos scheren - De moderne Li-ionbatterij werkt altijd optimaal en laadt in één uur volledig op. Het premium display geeft de resterende scheertijd aan.

Inhoud: Braun Series - Scheerapparaat 7 7865cc

Artikelnummer 4210201166801
Merk Braun
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 100,00)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info