Braun Silk-Epil Epilator 9 9-558 - Wet&Dry
gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Van € 169,00

Special Price € 146,95

13% korting

OF

De Braun Silk-épil 9 Wet & Dry epilator editie met gezichtsepilator. Braun's snelste en meest precieze manier om te epileren en verrwijdert heel precies het fijnste gezichtshaar met wortel en al

  Je ontvangt 144 Punten voor het aanschaffen van dit product

Braun Silk-Epil Epilator 9 9-558 - Wet&Dry

De Braun Silk-épil 9 Wet & Dry epilator editie met gezichtsepilator. Braun's snelste en meest precieze manier om te epileren en verrwijdert heel precies het fijnste gezichtshaar met wortel en al. Braun introduceert Silk-épil 9, de nieuwe standaard in epileer perfectie met een brede epileerkop voor snellere resultaten en baanbrekende MicroGrip-pincettechnologie. Met een 40% bredere kop, bereikt de nieuwe Silk-épil 9 meer oppervlakte en verwijdert hij meer haartjes in één beweging voor sneller epileren. De MicroGrip-pincettechnologie introduceert de meest innovatieve pincetten van Braun met een verbeterde geometrie om de pluk- en vangprestaties te verbeteren en zorgt in één beweging voor de zachte verwijdering van meer haartjes. De combinatie van deze twee functies resulteert in een snellere ontharing, zelfs voor de kortste haartjes (0,5 mm), waar u met waxen geen grip op krijgt, zodat uw huid tot wel 4 weken lang glad blijft.

Omdat de Wet & Dry draadloos is, kan deze in bad of onder de douche worden gebruikt. Bij regelmatig gebruik, wordt epileren minder pijnlijk. De Bonus Editie is voorzien van een gezichtsepilator die heel precies het fijnste gezichtshaar met wortel en al verwijdert voor een gladde huid en perfecte schoonheid van top tot teen, tot wel 4 weken lang.

Uniek voor dit epileerapparaat: 

Wordt geleverd met 5 extra's, inclusief een scheerkop, een tondeuse opzetstuk, een hoge frequentie massage opzetstuk, een opzetstuk voor huidcontact en een gezichtsepilator die heel precies de fijnste gezichtshaartjes met wortel en al verwijdert voor langdurige gladheid.

Kenmerken:

  • Extra brede kop, De Braun Silk-épil 9 heeft een 40% bredere kop die in een beweging veel meer haar verwijdert voor sneller epileren.* De nieuwe norm in epilatie zodat je tot 4 weken lang van een gladde huid kunt genieten.
  • MicroGrip-pincettechnologie, Met zijn bredere, langere en diepere pincetten verwijdert de Braun Silk-épil 9 met precisie zelfs de kortste haartjes waar wax niet bij kan (tot 0,5 mm). Zo hoef je niet meer te wachten tot je lichaamshaar lang genoeg is om het te waxen. Geen tussendoordagen meer, geen gedoe meer.
  • Hoge frequentie massage, Met actief pulserende trillingen – voor een extra zachte epilatie.
  • Smartlight. Zie alles, De Smartlight licht zelfs de fijnste haartjes op voor een extra goede ontharing.
  • Duurzame batterij, In slechts 1 uur opgeladen voor 40 minuten gebruik. Gebruik draadloos in douche of bad.
  • Past zich aan de rondingen van de huid aan, Past zich soepel aan je lichaamsrondingen aan.

Inhoud: Braun Silk-Epil Epilator 9 9-558 - Wet&Dry

Extra informatie

Merk Braun
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend