emmi-dent

Er komen geen producten overeen met de selectie.

emmi-dent

Emmi-dent tandenborstels

De Emmi-dent tandenborstels maken gebruik van een compleet nieuwe manier van reinigen. De ultrasone tandenborstels maken gebruik van 96 miljoen trillingen per minuut die uw tanden ultra schoon poetsen. In combinatie met de nanobellen tandpasta heeft u de complete reiniging zoals bij de tandarts gedaan wordt in huis.

De tandenborstels maken gebruik van 96 miljoen trillingen per minuut die uw tanden en tandvlees ultra schoon houden. De tandenborstel beweegt niet en u hoeft hem alleen maar op uw tanden te houden. De tandenborstel doet de rest van het werk. Samen met de nanobellen tandpasta zorgt de tandenborstel voor een reiniging die u nog nooit geeft gevoeld, en dat gewoon thuis. De nanobellen tandpasta heeft bubbeltjes die op de normaal onbereikbare plaatsen komen en dan uit elkaar spatten. Zo reinigt u de plekjes die zelfs door de floss niet bereikbaar zijn. De tandpasta maakt zelf nieuwe belletjes aan en zal zo zijn werking niet verliezen tijdens het poetsen.

Makkelijker en schoner poetsen dan met de Emmi-dent tandenborstels kan niet!

De Emmi-dent tandenborstels zijn verkrijgbaar in sets. De Emmi-dent 6 Ultrasone Tandenborstel Starters kit geeft u het hele pakket voor sonisch poetsen, met een tandenborstel, twee opzetstukjes met ultrasone chip, een oplader en tandpasta. De Emmi-dent 6 Professional Ultrasone Tandenborstel Starters kit  is een compleet pakket, waarmee u gelijk een tandenborstel, extra borsteltje, oplader, anti plaque tips en tandpasta in huis heeft. Direct en goed beginnen doet u met de Emmi-dent starters kit.