Panasonic tandenborstels

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Panasonic tandenborstels

Panasonic tandenborstels

De Panasonic tandenborstels zorgen voor schone, witte tanden zodat u elke dag kunt genieten van een fris en schoon gebit. De tandenborstels maken gebruik van pulserende en roterende bewegingen zodat ook het tandvlees goed schoon wordt.

De Panasonic tandenborstels maken gebruik van een hoog aantal rotaties per minuut die zorgen dat de tanden goed schoon worden. Ook tussen de tanden worden de tanden goed schoon voor optimale reiniging. De pulsaties zorgen voor een nog schoner resultaat en stimuleren en reinigen het tandvlees. Stimulatie van het tandvlees zorgt voor een betere doorbloeding en gezonder tandvlees.

Naast de grote versies als de Panasonic Elektrische Tandenborstel EW1031S, de Panasonic EW-1031-P835, de PANASONIC EW-1031-S835 Tandenborstel en de Panasonic EW-DL40 zijn er ook de aangepaste reisedities. De tandenborstel heeft een speciaal formaat en een speciaal design waardoor hij makkelijk en mooi in uw tas pakt. De tandenborstel is in het zwart (Panasonic Elektrische Tandenborstel EW-DS11 Zwart), in het rood (Panasonic Elektrische Tandenborstel EW-DS11 Rood) en in het roze (Panasonic Elektrische Tandenborstel EW-DS11 Roze) verkrijgbaar.