Waterpik Tandenborstels

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waterpik Tandenborstels

Waterpik tandenborstels

Waterpik is een aparte manier van het reinigen van uw tanden. De Waterpik is een waterflosser die dient als extra reiniging van uw tanden. De tandenborstel kan niet op elke plek komen om te reinigen, en de Waterpik maakt het werk voor u af. Restjes van eten en plak tussen de tanden wordt gemakkelijk weggespoeld met de Waterpik waterflossers.

De Waterpik spoelt water onder hoge druk tussen de tanden door zodat alle restjes en plak tussen de tanden verdwijnt. De Waterpik is de ideale aanvulling op uw reinigingsritueel. De Waterpik reinigt gemakkelijk op alle plekken waar de tandenborstel niet bij kan komen.

De Waterpik is verkrijgbaar in verschillende vormen. Voor kinderen is er een speciale editie met speciaal formaat en een aantrekkelijke kleur, de Waterpik WP-260 Nano Kids Waterflosser. De Waterpik Nano is verkrijgbaar in twee vormen, de Waterpik Nano WP-250 monddouche en de Waterpik Waterflosser Nano Travel WP-300.

Waterpik heeft niet alleen waterflossers, maar ook een flosser met tips, de Waterpik Flosser+ 15 Tips FLW-220. Zo kunt u gemakkelijk, zonder moeite met water, uw tanden flossen.

Maak uw reinigingsritueel compleet met een Waterpik flosser!