Emmi-dent

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Emmi-dent

Emmi-dent opzetborsteltjes

De opzetborsteltjes van Emmi-dent opzetborsteltjes zijn speciale opzetborsteltjes voor de Emmi-dent tandenborstels. De opzetborsteltjes hebben een ultrasone chip die ervoor zorgt dat de tanden zonder de tandenborstel te bewegen schoon gemaakt worden. De opzetborsteltjes geven 96 miljoen trillingen per minuut wat voor een ultra schoon gebit zorgt.

De borsteltjes zijn alleen te gebruiken voor de Emmi-dent tandenborstels door de ultrasone chip. De chip heeft een speciale werking, waar alleen de Emmi-dent tandenborstels gebruik van maken. De ultrasone reiniging, samen met de nanobellen tandpasta zorgen voor een ultra schoon gebit, elke dag weer. De tandpasta heeft kleine bubbeltjes die uit elkaar spatten en zo op plekken komen die een tandenborstel en zelfs flossdraad niet kunnen bereiken.

De tandpasta is verkijgbaar in Emmi-dent Tandpasta 75 mL Mild en Emmi-dent Tandpasta 75 mL Fresh mint flavor.

De opzetborsteltjes zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en maten. De kleine maten zoals de Emmi-dent Verangende Borstelkoppen Ultrasone Chip  zijn voor gebruik door kinderen. De borsteltjes zijn qua formaat volledig afgestemd op het gebit van kinderen. Daarnaast zijn er de normale borsteltjes die in verschillende samenstellingen verkrijgbaar zijn. DeEmmi-dent Verangende Borstelkoppen Ultrasone Chip , de Emmi-dent Verangende Borstelkoppen Ultrasone Chip 4x en de Emmi-dent Verangende Borstelkoppen Ultrasone Chip .

Poets ultra schoon, net als bij de tandarts, met de Emmi-dent borsteltjes.