Silk'n Sensepil

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Silk'n Sensepil

Silk'n Sensepil

De Silk-n Sensepil ontharingssysteem maakt geen gebruik van pincetten of trimmers, maar werkt uitsluitend met Home Pulsed Light. Dit is een speciaal ontwikkelde technologie voor het effectief verwijderen van ongewenste haargroei. Het compacte design van de Sensepil lijkt dan ook best veel op de machines die schoonheidsspecialisten gebruiken. Een groot verschil is dat de Sensepil geen gebruik maakt van hoge doseringen die je haarzakjes vernietigen. Daarnaast is de behandeling bij een specialist veelal pijnlijk.

De Sensepil maakt dus gebruik van een zeer lage dosering van optische energie. Deze dosering brengt het haarzakje op zijdezachte wijze voor een langere periode in een rustfase. Er wordt niets definitief vernietigd. Resultaat is een zijdezachte huid. Je zult snel merken dat het apparaat, in tegenstelling tot een epilator of ladyshave, je huid met minimale inspanning lange tijd zijdezacht houdt.

Voor de Silk'n Sensepil zijn ook vervangende lampen beschikbaar voor extra ontharen. De Silk-n refill cartridge sensepil geeft u meer lichtflitsen om te ontharen.