Gillette Geschenkset Fusion Cool White Scheerapparaat + Scheermesje + Scheergel 75ml

Van € 10,99

Special Price € 7,99

27% korting

OF

De Scheermesjes van Gillette Fusion geven het gladste scheerresultaat. In deze geschenkset van Gillette Fusion bevind zich het scheerapparaat Cool White en scheergel van Gillette Fusion.

  Je ontvangt 7 Punten voor het aanschaffen van dit product

Gillette Geschenkset Fusion Cool White Scheerapparaat + Scheergel

De Scheermesjes van Gillette Fusion geven het gladste scheerresultaat. In deze geschenkset van Gillette Fusion bevind zich het scheerapparaat Cool White en scheergel van Gillette Fusion. Om een perfect scheerresultaat te bereiken gebruik je deze in combinatie.

Gillette Fusion Scheerapparaat + 1 scheermesje

Een dagelijkse bezigheid als scheren hoort soepel te verlopen en helemaal aan te sluiten bij de wensen van de Fusion gebruiker. Een comfortabele scheerbeurt staat bij de Gillette Fusion centraal. Probeer gerust zelf de 5-voudige scheertechnologie en de contourvolgende microribbels waarmee de scheertechnologie van Gillette Fusion is uitgerust. Een dichte plaatsing van de mesjes draagt bij aan de vermindering van de druk op uw huid tijdens het scheren. De 15 microribbels trekken zachtjes de huid glad, wat zorgt voor een gladder en perfect scheerresultaat. Ook is is de Gillette Fusion tevens voorzien van een Lubrastrip indicator, wat zorgt voor een goede glij zorgt Ter indicatie wordt deze strip naar verloop van tijd wit om aan te geven dat de scheerervaring niet meer optimaal is en het scheermesje aan vervanging toe is.

Gillette Series Scheergel - Gevoelige Huid 75ml

Beschermt de huid tegen beschadigingen tijdens het scheren. Bevat Allantoine. Gaat huidirritatie tegen, verzacht en reguleert vocht met een lichte, frisse, Pacific Light geur.

Inhoud: Fusion Cool White Scheerapparaat + Scheermesje + Scheergel

Extra informatie

Merk Gillette
Voorraad Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 100,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend

Gillette Geschenkset Fusion Cool White Scheerapparaat + Scheermesje + Scheergel 75ml

  1 item(s)

The Best of the best

"Dit scheersysteem is in de 64 jaar dat ik al leef, het beste dat ik ooit in handen heb gehad. Ooit begon het met losse enkelvoudige mesjes, toeEcell toen, de eerste Power geloof ik
Toen de Fusion die ik nu nog voor op reis heb. Wat er ook ooit komt elektrisch of wat dan ook, dit is The best of the best.!

Michael Ingenhoes

Best regards

"

Beoordeling door Michael / (Geplaatst op 22-11-2015)