Gillette Fusion Power scheermesjes (16 st.)
gratis verzending

Van € 59,95

Special Price € 48,95

18% korting

OF

Scheren gaf nog nooit zo'n glad scheerresultaat. Door de introductie van de Gillette Fusion Power en de Technologie `Scheeroppervlak met 5 mesjes` krijgen mannen Gillette´s beste scheerresultaat ooit binnen de categorie scheersystemen met batterij.

  Earn starting from 48 Punten for buying this product

Gillette Fusion Power Scheermesjes - 16 stuks

Scheerirritaties zijn verleden tijd met de Gillette Fusion Power scheermesjes. Het scheersysteem onderscheid zich van  door een batterij aangedreven methode die de gevoelige huid ondersteunt bij het scheren. De kalmerende micro pulsaties zorgen voor een zachte scheerbeurt met minder frictie en irritatie. Een microchip op de handle regelt de kracht zodat die scheerbeurt na scheerbeurt perfect stand blijft. Het glijvermogen wordt verhoogd zodat de scheerbeurt nauwelijks voelbaar is op de huid.

Gillette Fusion Power 

De bewezen technologie van Gillette Fusion houdt stand met deze productlijn van Gillette. Kenmerken de gebruikers tot grote tevredenheid stellen zijn

Verbeterde lubrastrip indicator

Aan de bovenkant van het scheermesje bevind zich een strip ter indicatie van de kwaliteit van het scheermesje. Hiermee weet u wanneer het scheermesje aan vervanging toe is

Het 5-voudige scheertechnologie

De 5 mesjes zijn dichter op elkaar geplaatst om druk op te verminderen, wat bijdraagt aan een comfortabele scheerbeurt

Flexibele Comfort Guard met 15 Microribbels / Precisietrimmer

Een flexibele Comfort Guard met 15 microribbels zorgen voor een extreem gladde en comfortabele scheerervaring door de huid licht op te rekken, terwijl je met de geïntegreerde Precisietrimmer het perfecte gereedschap in handen hebt om lastige plekjes te scheren zoals onder je neus, rond snor en/of baard en bakkebaarden.

Inhoud: Gillette Fusion Power Scheermesjes - 2 x 8 stuks

Extra informatie

Merk Gillette
Voorraad Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Ja
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend

Andere bekeken ook