Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes - 20 stuks
gratis verzending

Van € 57,95

Special Price € 46,95

19% korting

OF

De 3-voudige scheertechnologie van Gillette met anti-frictiemesjes zorgen voor een zachte glijding over de huid. Scheren wordt hierdoor ongelooflijk gemakkelijk en comfortabel.

  Je ontvangt 46 Punten voor het aanschaffen van dit product

Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes - 20 stuks

Nu voordelig online te bestellen; Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes. De nieuwe scheertechnologie zorgt er met een voorwaarts bewegend scheerhoofd voor dat het scheermesje zich aanpast aan de contouren van de gebruiker. Geraffineerde scheerprestaties worden samengebracht in een scheersysteem dat nog gladder en comfortabeler scheert dan haar voorganger, de Mach3. De vebeteringen die zijn aangebracht in het scheersysteem brengen een glad en comfortabel scheerresultaat tot stand.

Glad scheerresultaat met Mach 3 Turbo

De 3-voudige scheertechnologie van Gillette met anti-frictiemesjes zorgen voor een zachte glijding over de huid. Scheren wordt hierdoor ongelooflijk eenvoudig en comfortabel.

Afwerking van contouren

Een voorwaarts bewegend scheerhoofd met 3 progressief geplaatste mesjes met 10 microribbels geven iedere contour van het gezicht de afwerking dat het nodig heeft. 

Lubrastrip 

De lubrastrip indicator maakt de huid nog gladder zodat het mesje goed over de huid glijdt en scheren nog comfortabeler aanvoelt. Wanneer de groene streep vervaagd weet je dat het tijd is voor een ander scheermesje. Hierdoor ben je altijd garant van een perfecte scheerbeurt.

Eigenschappen scheersysteem

  •  heeft een verbeterde smerende strip
  •  geavanceerde draaiende kop
  •  superieure cartridge geometrie 
  •  betere bescherming van de huid
  •  individueel verende mesjes

Inhoud: 20 scheermesjes

Extra informatie

Merk Gillette
Voorraad Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend