Groomarang Nunchuck Epileerveer - Voor hem

gratis verzending

Van € 25,95

Special Price € 14,95

42% korting

OF
 • Gratis Verzending bij alle Brievenbus post!
 • Ruim 100.000 tevreden klanten
 • Altijd korting op heel veel artikelen
 • 14 dagen bedenktijd

'S Werelds eerste epileerveer en scheermesje in een! De Groomarang Nunchuck Epileerveer is een epileerveer en scheermesje in een, zodat jij de ultieme haarverwijdering ervaring kunt hebben.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 14 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Groomarang Nunchuck Epileerveer - Voor hem

Werelds eerste epileerveer en scheermesje in een! De Groomarang Nunchuck Epileerveer is een epileerveer en scheermesje in een, zodat jij de ultieme haarverwijdering ervaring kunt hebben.

Hoe werkt het?

Epileerveer

 1. Pak de Groomarang Nunchuck met beide handen vast door de handgrepen met je duim, index en middelvinger vast te grijpen en buig de Nunchuck naar beneden om een ​​ondersteboven 'U' vorm te vormen, met de roestvrijstalen veer bovenaan.
 2. Plaats de Groomarang Nunchuck tegen je huid (waar je het haar wilt weghebben) en draai de handgrepen in een snelle, doorlopende binnen- en buitenbeweging, om de haaren voorzichtig op te heffen en te verwijderen. Met deze greep gaat een handvat met de klok mee en de andere klopt tegen de klok mee.
 3. Blijf de Nunchuck verder rollen naar binnen en naar buiten over hetzelfde gebied tegen de richting van haargroei totdat alle haar die u richt, is verwijderd.
 4. Het kan een paar pogingen duren om er aan te wennen, maar blijf proberen, zodra je het beheert, zal je een echt verzorgde Nunchuck-meester zijn.

Scheren

 1. Haal het uitsteeksel van de linker Nunchuck-handgreep voor het mesje.
 2. Scheer de haartjes weg die je weg wilt hebben en breng je baard in shape met dit mesje.
 3. Het wordt aangeraden de scheermes op een net gewassen en warm gezicht te gebruiken. Voor een betere scheerbeurt, scheer naar binnen wanneer u scheert.

Inhoud: Groomarang Nunchuck Epileerveer

Artikelnummer 5060401357498
Merk Groomarang
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info