Betalen - Klantenservice

Ga terug naar de Klantenservice

Betaalmethoden

Tijdens het aanmaken van uw order kunt u kiezen voor een van de volgende betaalmethoden:

- vooruitbetaling per bank; uw bestelling wordt verzonden nadat uw betaling is bijgeschreven.  
- Multisafepay 
- Paypal (Let op: Hier komt wel 3,6% van het totaalbedrag aan paypalkosten overheen)
- Creditcard VISA en Mastercard - (Let op: Hier komt wel 2,5% van het totaalbedrag aan creditcard kosten overheen) 
- Ideal
- Betaal na ontvangst Eenvoudig achteraf betalen zonder risico!
- Sofort Banking
- Bankcontact
- GiroPay 
- VVV Cadeaubonnen
- Contant bij afhalen; u betaalt aan de toonbank, contant of online (iDEAL of Paypal). Let op! Als u ervoor kiest om een product af te halen dan dient u te allen tijde eerst een order via onze website of telefonisch aan te maken. Indien wij uw bestelling verzenden, dan doen wij dit altijd verhoogd aansprakelijk; bij ontvangst dient er getekend te worden door de geadresseerde. Een buurman of iemand anders mag niet tekenen tenzij u daarvoor heeft gekozen.

iDEAL

Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.

Vooruitbetalen

Bij vooruitbetaling kan de overboektijd één tot drie werkdagen duren, houdt hier rekening mee. U krijgt een mail met betaalinstructies bij deze keuze.

Multisafepay

Multisafepay wordt door veel webwinkeliers in Nederland en Belgie toegepast. 

Paypal

Paypal is momenteel één van de meeste gebruikte betaalmiddelen in europa. Helaas rekent paypal voor zijn dienst wel een commissie van 3,6% op het aankoopbedrag.

Betaal na ontvangst

Met de betalen na ontvangst module van Multifactor kun je online shoppen zonder direct te hoeven betalen. Via deze betaalmethode kun je eerst producten ontvangen en zelf bepalen wanneer je factuur betaald binnen de gestelde termijn van multisafepay. Deze factuur ontvang je twee dagen na ontvangst van jouw bestelling. Door deze eenvoudige betaalmethode is deze ook zeer geschikt wanneer je online bij ons winkelt via je mobiele telefoon. Wij brengen voor deze betaalmethode €2,95 in rekening voor de administratieve afhandeling en de creditcheck tijdens het plaatsen van je bestelling. Je kunt de module 'betalen na ontvangst' al gebruiken vanaf €15,- met een maximum van €250,-. Let op! Je eerste bestelling met deze betaalmethode heeft een maximum van €150,-. MultiFactor voert voor Voordeligscheren het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. 

Ter goedkeuring van jouw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de MultiFactor website. 

Afhalen in Zwolle

Heyting eBusiness biedt de mogelijkheid om uw bestelling in Zwolle af te halen. U kunt dit aangeven bij het aanmaken van een order. U kunt het bedrag contant of middels internet betalen.
LET OP: Uw bestelling ligt pas voor u klaar om afgehaald te worden wanneer u van ons per email bericht heeft ontvangen dat uw order klaar ligt om afgehaald te worden, het is handig om even van te voren te bellen want dan kunnen ze order alvast klaar leggen in de showroom en tevens vertellen of het voorradig is. Als u ervoor kiest om een product af te halen dan dient u te allen tijde eerst een order via onze website of telefonisch aan te maken.

Ga terug naar de Klantenservice