Levering - Klantenservice

Ga terug naar de Klantenservice
Uw order verzenden met Postnl
Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een pakket tot en met 30Kg af te laten leveren bij u thuis. Wij maken hierbij gebruik van de diensten van PostNL. Tijdens het plaatsen van de order worden u de diverse mogelijkheden getoond, bijvoorbeeld de mogelijkheid om af laten leveren bij een PostNL-locatie.
Normaliter levert PostNL binnen 24 uur uw pakket op het door u gekozen adres af. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u direct een verzendbevestiging. In deze verzendbevestiging vindt u de PostNL-pakketcode. Hiermee kunt u uw bestelling volgen op de site www.tracktrace.nl U kunt overigens zelf een afleverdatum kiezen bij een order die geheel uit voorraad leverbaar is. Dit wordt voor u duidelijk weergegeven tijdens het bestelproces.
Het is ook mogelijk om eerdere bestellingen retour mee te geven aan de bezorger.
Afhalen bij u in de buurt (postNL Afhaalpunt)
Mocht u overdag niet thuis zijn en u bent doordeweeks niet in de gelegenheid om uw bestelling bij Voordeligscheren in Zwolle af te komen halen dan kunt u ook kiezen om uw bestelling af te laten leveren bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt dan vaak gebruik maken van langere openingstijden zodat u uw bestelling op kunt halen wanneer het u uitkomt.
In het winkelmandje kunt u een PostNL locatie selecteren. U ziet direct het adres en de openingstijden van de locatie. Kiezen voor een PostNL locatie is enkel mogelijk voor bestellingen met een totaalgewicht t/m 30 Kg en waarbij het Volume van het pakket niet groter is dan 150 liter. U kunt uiteraard pas afhalen zodra u van ons per e-mail bericht heeft gehad. 

LET OP!! Het is verplicht om u te legitimeren wanneer u uw bestelling komt afhalen. Uw bestelling ligt gedurende 1 week klaar om afgehaald te worden.
 
Indien u niet thuis bent
Brievenbuspost: 
Bij brievenbuspost hoeft u niet thuis te zijn. 
Pakket Post:
Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling afgegeven bij de buren of naar een PostNL-locatie gebracht, waar u deze nog 1 week kan ophalen. Pakketten worden niet onder bijvoorbeeld een carport of bij een voordeur geplaatst!

 

Wat zijn de verzendkosten:

Binnen
Nederland en bij Brievenbus: gratis verzendkosten.  ( staat bij elk product aangegeven, kijk bij "extra informatie" )
Binnen Nederland en met Pakketpost €4,95 en bij orders boven €100,- is het Gratis verzenden.
Buiten Nederland is het vanaf €5,81 verzendkosten


Afhalen bij Voordeligscheren 
Bij afhalen in Zwolle worden er nooit verzendkosten in rekening gebracht. Let op! Wanneer u uw bestelling wilt komen afhalen, dient u van te voren eerst te bellen met de klantenservice: 038-4607121.
 
Afhaal adres:
Voordeligscheren.nl
Marconistraat 1A
8013PK Zwolle
 
Openingstijden/Afhaaltijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten 
Zondag Gesloten