Babyliss

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Babyliss

Babyliss staat bekend om haar ontharingsapparaten. Babyliss heeft apparaten voor het ontharen voor zowel mannen als vrouwen en geeft zo een uitgebreid assortiment, zodat er altijd een geschikt apparaat voor u bij zit. Alle wensen in één apparaat met Babyliss.

De apparaten van Babyliss om te ontharen verschillen tussen epilators, ladyshaves, (baard)trimmers en tondeuses voor mannen.

De epilators van Babyliss staan bekend om hun aparte vorm waardoor ze prettig in de hand liggen. Een epilator verwijdert gemakkelijk alle ongewenste haartjes vanaf de wortel zodat ze minder snel terug komen. U kunt genieten van een zijdezachte huid, tot wel vier weken lang. Naast de epilators heeft Babyliss ook ladyshaves, de perfecte oplossing wanneer u niet houdt van epileren, of niet alle ongewenste haartjes wilt epileren. De ladyshaves scheren alle haartjes tot dicht op de huid af en zorgen zo voor een langdurig glad gevoel.

De baardtrimmers van Babyliss hebben een ergonomische handgreep waardoor ze prettig in de hand liggen en u de perfecte look kunt creëeren. Babyliss heeft ook een bodygroom voor het scheren en trimmen van het gehele lichaam voor mannen. Alle ongewenste haartjes in een handomdraai weg met de Babyliss bodygroom. Voor mannen heeft Babyliss ook tondeuses. De tondeuses scheren alle haartjes gemakkelijk op één lengte af zodat u elke keer weer kunt genieten van een strak kapsel. De tondeuses van Babyliss geven u een strak kapsel, zoals u dat wilt, zonder naar de kapper te hoeven.

Ontharen doet u gemakkelijk en snel met Babyliss!