Braun

Sorteer 54 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 54 producten

Van hoog naar laag sorteren

Braun

Braun is een welbekend merk van onder andere scheerapparaten en epilators, maar naast de scheerapparaten heeft Braun ook tandenborstels. Alle apparaten van Braun hebben de kwaliteit die u gewend bent van de Braun apparaten.

Braun is een vertrouwd merk voor scheerapparaten en tandenborstels. De scheerapparaten, ladyshaves en epilators hebben een krachtige motor en scheren en epileren extra zacht. De Braun ontharingsapparaten geven een ultraglad scheerresultaat, zoals u gewend bent van de Braun apparaten.

De Braun scheerapparaten hebben een strakke vormgeving en scheren ultra glad. De scheerapparaten voorkomen direct contact met de huid waardoor wondjes en irritaties uitblijven, maar de huid wel gladgeschoren wordt.

Ook tondeuses, baardtrimmers, neustrimmers, en bodygrooms van Braun zijn verkrijgbaar. De apparaten scheren of trimmen alle ongewenste haartjes en u bent in een handomdraai af van alle haartjes die u ongewenst vindt. Voor elke lichaamszone is een apart apparaat verkrijgbaar zodat u altijd hygiënisch trimt en scheert. De kwaliteit die u gewend bent van de Braun scheerapparaten is terug te vinden in elk apparaat.

Naast de ontharingsapparaten voor mannen zijn er ook de apparaten voor vrouwen. De Braun epilators en Braun ladyshaves scheren en epileren alle ongewenste haartjes. De epilators liggen prettig in de hand zodat u gemakkelijk alle haartjes in één beweging verwijdert. De epilators maken geen direct contact met de huid zodat u verzekerd bent van een gladde huid zonder wondjes of irritaties. Ook de ladyshaves van Braun maken geen direct contact met de huid, maar scheren wel alle haartjes dicht op de huid af zodat u lang kunt genieten van een zacht gevoel. De krachtige motor zorgt dat alle haartjes in één beweging worden afgeschoren.

Ook in tandenborstels is Braun een gewild merk. De tandenborstels van Braun, of Oral B zoals vele ze kennen, zijn veelgevraagde tandenborstels. De tandenborstels van Oral B poetsen schoon zoals u gewend bent van de tandarts. De tandenborstels zijn in verschillende versies verkrijgbaar, waaronder de Oral-B TriZone 5000 met SmartGuide, Oral-B Triumph IQ5000 Smartguide en de Oral-B ProfCare 1000 elektrische tandenborstel. Poets tandartsschoon en ervaar dat gevoel elke dag weer met de Oral B tandenborstels van Braun.