Gillette

Sorteer 117 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sorteer 117 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gillette

Ben je op zoek naar een Gillette scheermesjes aanbieding? Dan zit je bij Voordeligscheren goed. Gillette is bij veel mannen zeer populair. Al ruim 100 jaar zijn zij toonaangevend in scheermesjes. De start was in 1903 met een revolutionair idee voor een zo dun mogelijk wegwerp scheermesje.

Sinds die tijd zijn ze zich blijven ontwikkelen. Gillette was de eerste met het duo mesjes systeem, de zogenoemde ‘glijstrook’, de meebeweegbare kop, een scheersysteem met 3 mesjes en later ook met 5 mesjes! Dit heeft geresulteerd in het huidige Gillette Fusion scheersysteem. Dit bestaat uit: het Gillette Fusion ProShield systeem en het Gillette Fushion5 Proglide systeem.

De Gillette Fushion5 ProShield heeft beschermende strips, 5 mesjes en de flexball technologie. Dit allemaal om een uitstekende scheerbeurt te kunnen garanderen. Er zitten beschermende strips op die ook een laagje achterlaten zodat de scheerbeurt moeiteloos en glad verloopt. De flexball technologie zorgt ervoor dat de scheerkop de contouren van het gezicht volgt, wat een extra comfortabele scheerbeurt met zich meebrengt.

Daarnaast is er het Gillette Fushion5 Proglide scheersysteem: Deze mesjes beschikken over dunnere randen en een coating die voor minder weerstand zorgt. De Lubrastrip zorgt daarnaast voor extra glijkracht. Dit zorgt voor een super gladde afsnijding van de gezichtsharen. Hierdoor ontstaat er minder irritatie aan de huid. Extra prettig voor een gevoeligere huid.

Naast deze producten is er nog het Gillette Body scheersysteem, dit is een speciaal scheermes voor het afscheren van lichaamshaar. Deze heeft afgeronde hoeken en een kleinere scheerkop, zodat je makkelijker op lastig bereikbare plaatsen kunt komen.

Een ander nieuw, erg handig scheersysteem van Gillette is de Fusion ProGlide Styler. De Gillette Styler is een trimmer en een scheermes in een. De waterbestendige trimmer komt met 3 verwisselbare opzetkammen. Om de puntjes op de i te zetten gebruik je de Precisietrimmer. Wil je echt een super strak eindresultaat? Zet er dan Gillette Fusion Navul mesje op zodat je alles glad kunt afwerken.

Uiteraard omvat het Gillette assortiment ook scheerzeep, scheergels en scheerschuim. Het verschil zit hem er vooral in of je een voorkeur hebt voor een luchtig scheerschuim dat sneller is in gebruik of heb je liever een scheergel dat zich ontwikkelt tot een dikke, volle schuimlaag, wat een extra barrière tegen eventuele irritatie opwerpt.

Kortom, Gillette is the best a man can get!