L'oreal

Sorteer 27 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 27 producten

Van hoog naar laag sorteren

L'Oréal

L'Oréal heeft een ruim aanbod aan verzorgingsartikelen voor mannen en vrouwen. L'Oréal heeft verschillende producten om het gezicht en het lichaam te verzorgen. Vooral voor mannen is de verzorging voor het lichaam van L'Oréal erg populair.

De deodorantrollers en deodorantsprays brengen de hele dag bescherming, verzorgen de huid en hebben een heerlijk frisse geur. De crèmes, afhankelijk van de soort, liften de huid, verfrissen en verzorgen. De speciale oogrollers, zoals de Loreal Men Expert Vita Lift Oogroller Anti Veroudering en de Loreal Paris Men Expert Hydra Energy Eye roller, geven een frisse blik en liften de huid zodat u fris aan de dag kunt beginnen. De Loreal Men Expert Hydra Energetic dagcreme bijvoorbeeld, verfrist de huid, hydrateert en vermindert donkere kringen.

Ook voor de vette huid zijn er aparte verzorgingsproducten die de huid reinigen en een matte werking hebben. Stap één kan de Loreal Men Expert Pure & Mat Diep Reinigende Gelscrub zijn. Daarna kunt u de huid reinigen met de Loreal Paris Men Expert Hydra Sensitive Face Washen vervolgens insmeren om volledig te verzorgen met de Loreal Men Expert Pure & Mat Hydraterende Gel Anti-Vette Huid.

Alle verzorging in één product met de L'Oréal verzorgingslijn.