Panasonic

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Panasonic

Panasonic is een veelzijdig merk in elektrische apparaten en ook tandenborstels en scheerapparaten mogen dan niet ontbreken. De scheerapparaten van Panasonic scheren in een handomdraai alle ongewenste haartjes af zodat u kunt genieten van een zijdezachte huid. De tandenborstels poetsen tandartsschoon zodat de tanden en het tandvlees volledig verzorgd worden en u fris kunt beginnen aan de dag.

De tandenborstels van Panasonic hebben een fijne handgreep waardoor hij prettig in de hand ligt en poetst tandartsschoon. Uw tanden worden weer mooi wit en stralend met bijvoorbeeld de Panasonic EW-DL40, de Panasonic EW-1031-P835 of de PANASONIC EW-1031-S835 Tandenborstel. De tandenborstels maken gebruik van een hoog aantal rotaties per minuut zodat al het vuil op de tanden en tussen de tanden verwijderd wordt en u kunt genieten van een frisse start van de dag.

De apparaten voor elektrisch scheren bestaan uit veel verschillende soorten en Panasonic heeft voor ieders wens een geschikt apparaat. Voor vrouwen heeft Panasonic bijvoorbeeld de Panasonic Ladyshaver ES 2113 A 503, de Panasonic ES-WD-94 Epilato en de Panasonic S-WU11 Epilator die alle ongewenste haartjes in een handomdraai verwijderen zodat u lang kunt genieten van een zijdezacht gevoel.

Voor mannen is er bijvoorbeeld het PANASONIC ES-SL41-A503 ROOD WET&DRY Scheerapparaat, het Panasonic ES-RT33 scheerapparaat, het Panasonic scheerapparaat Zilver/Zwart ES-SA40-S503 en het Panasonic Es-lv61-k803 Wet&dry Zwart scheerapparaat die alle haartjes afscheren dicht op de huid zodat u elke dag kunt genieten van een perfecte en frisse scheerbeurt. Ook voor trimmen zijn er speciale apparaten die de haartjes op de lengte afscheren die u wenst, bijvoorbeeld de Panasonic Baard- en Haartrimmer ER2211S503 en de Panasonic ER-GC50-K503 Haartrimmer. Precisietrimmen is ook geen probleem met de Panasonic Panasonic ER-GN30-K503 Oor en Neustrimmer. De trimmer bereikt alle moeilijke plekjes en trimt de haartjes zonder moeite zodat u weer een fris gevoel heeft.