Philips

Sorteer 16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Philips

Philips is nog steeds een vertrouwd merk in scheerapparaten en toebehoren. Philips heeft een groot aanbod aan zowel scheerapparaten, trimmers, ladyshaves, epilators, maar ook tandenborstels. Zo kunt u de dag fris en schoon beginnen met Philips.

De Philips scheerapparaten en trimmers hebben een ergonomisch handvat zodat ze prettig in de hand liggen en u precies kunt scheren. Met de Philips QG3270 Multitrimmer, de Philips QC5370 Tondeuse en de Philips Rood QT4022/32 Baardtrimmer helpen u uw baard en hoofdhaar te trimmen precies zoals u dat wilt. Creëer het perfecte kapsel of de perfecte baard met de Philips scheerapparaten.

Voor vrouwen heeft Philips bijvoorbeeld de Philips HP 6512/01 Epilator, de Philips HP6366 Double Contour, de Philips HP6402 epilator of de Philips Ladyshave HP6341/00. Net als de scheerapparaten voor mannen liggen ze prettig in de hand zodat u alle controle hebt. De ladyshaves en epilators verwijderen in één beweging alle ongewenste haartjes en u kunt lange tijd genieten van een zijdezachte huid.

Voor precisietrimmen heeft Philips de Philips Neus- en oortrimmer NT9110. De trimmer bereikt alle moeilijke plekjes en verwijdert het haar op een veilige en eenvoudige manier zodat u er weer verzorgd uit ziet.

Naast apparaten heeft Philips ook toebehoren voor de apparaten. De Philips messenhouder voor scheerkoppen - HQ5 -HQ55 en HQ4, Philips beschermkap voor scheerkoppen HQ5, Philips scheerapparaat accu 2.4 V CoolSkin  en Philips HQ55/40 Coolskin 3 Scheerkoppen  bijvoorbeeld. Voordeligscheren.nl biedt een groot assortiment aan toebehoren en vervangende onderdelen voor uw Philips scheerapparaat.

En tot slot voor de Philips tandenborstels heeft Voordeligscheren.nl een groot aanbod aan opzetborsteltjes. Kies bijvoorbeeld uit de Philips Sonicare Opzetborstels ProResults HX6024 (mini), Philips Sonicare Opzetborstels Medium HX7002 2 stuks of de Philips opzetborstel sonicare A2 HX6032 voor kids . De opzetborsteltjes zijn ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. Het ruime aanbod aan opzetborsteltjes heeft altijd een borsteltje dat bij u past.

Volledige verzorging met Philips!