Remington

Sorteer 4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Remington

Remington heeft een groot aanbod aan scheerapparaten waarmee u precies zoals u wilt ongewenste haartjes verwijdert. Remington staat bekend om de goede kwaliteit van de apparaten en het geweldige scheerresultaat.

De Remington apparaten beiden voor elke wens een apart scheerapparaat. Zo zijn er het Remington scheerapparaat R91, Remington Dual-X Scheerapparaat F3800 en het Remington scheerapparaat F-4800 Dual-X 100 die aan elke wens voldoen. Scheer uw baard precies en ultraglad met de Remington scheerapparaten.

Ook voor trimmen zijn er speciale trimmers en tondeuses voor elke wens. De trimmers en tondeuses zijn verkrijgbaar in trimmers voor het kapsel en trimmers voor de baard en snor. De Remington HC5015 tondeuse, Remington Tondeuse HC5150, Remington HC363C Keramische Tondeuse en de Remington HC5810 tondeuse trimmen alle haartjes van uw kapsel op de door u gewenste lengte. Ze heeft u in een handomdraai weer een strak kapsel.

Remington heeft ook verschillende baardtrimmers voor het precies trimmen van uw baard en snor. Creëer de perfecte look met bijvoorbeel de Remington Oplaadbaar Zwart PG180 Baardtrimmer, de Remington Body Haar trimmer BHT300, de Remington Oplaadbaar Zwart MB4030 Baardtrimmer en de Remington MB4550 Touch Control baardtrimmer. Eenvoudig, snel en precies uw baard trimmen doet u met de Remington trimmers.

Ook voor vrouwen heeft Remington apparaten om te ontharen. Zo zijn de Remington WDF4815C Battery Operated Ladyshave Wet & Dry, de Remington EP6010C Epilator en de REMINGTON EP6030 epilator erg populair voor tijdelijke ontharing. De apparaten scheren of epileren de haartjes en zorgen dat ze lange tijd niet terug komen waardoor u kunt genieten van een zijdezachte huid.

De Remington i-Light IPL4000 en de Remington i-Light IPL5000 zorgen voor langere ontharing door middel van lichtflitsen. De flitsen verdoven de haarzakjes waardoor de haargroei wordt vertraagd en de haartjes minder snel terug komen.

Gebruik de Remington ontharingsproducten voor snel, veilig en precies ontharen!