Rexona

Sorteer 27 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 27 producten

Van hoog naar laag sorteren

Rexona

De deodorant van Rexona biedt minimaal 24 uur bescherming tegen transpireren en ongewenste geurtjes. De deodorant heeft een frisse geur en helpt u de hele dag een fris gevoel te houden.

De deodorants zijn verkrijgbaar in verschillende vormen met verschillende geuren. Zo is er de Rexona Deo Spray 150 ml Men Cobalt Blue met een heerlijk frisse geur voor mannen. De deodorant beschermt wel 24 uur volledig tegen transpireren en geeft u de hele dag een fris gevoel. Ook de Rexona Deo Spray 150 ml Men Invisible Ice heeft een effectieve bescherming tegen transpireren. De Rexona Deo Spray 150 ml Men Sport Defence is speciaal voor mannen voor het sporten. De deodorant zorgt voor minder zweetgeur en minder transpireren speciaal voor tijdens het sporten.

De Rexona Deostick Maximum Protection Confidence Women beschermt wel 48 uur effectief tegen geurtjes en overmatig transpireren. De stick is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel transpireren. De stick biedt de optimale bescherming tegen overmatig transpireren zodat u altijd zelfverzekerd over straat kunt. De Rexona Deo roll-on 50ml For Women Clear Aqua Crystal biedt 48 uur bescherming tegen transpireren en ongewenste geurtjes. De deodorant roller heeft een heerlijk frisse geur waar u de hele dag van kunt genieten.

Een goede en frisse start van de dag met een gevoel wat de hele dag blijft door Rexona deodorant.

Rexona Deo roll-on 50ml For Women Clear Aqua Crystal