Rio

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rio

Rio biedt een groot assortiment aan ontharingsproducten. De producten verwijderen ongewenste haartjes langdurig. De manieren van ontharen verschillen tussen ontharing door middel van wax, laserbehandelingen en lichtbehandelingen.

De Rio Hard Wax (x3) verwijdert de haartjes op dezelfde manier als een epilator, alleen over een groter oppervlak. De Rio Soft Wax 400ml kan worden aangebracht op de huid en verwijderd worden met de Rio Removal strip & applicators. De haartjes worden allemaal verwijderd door ze vanaf de haarwortel uit de huid te trekken en kunnen op deze manier in één beweging een groot oppervlak ontharen voor langere tijd.

De laserbehandelingen vernietigen de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei waardoor haartjes minder snel terug komen. Alleen de haartjes worden behandeld en de huid om de haartjes heen wordt niet belast. De laserapparaten hebben vervangende lampen die ook verkrijgbaar zijn. De Rio Salon Laser - hair removal LAHR2, de Rio LAHC5 Ontharingssysteem en de Rio Salon Laser 20 LAHC2 - Scanning Laser Hair Remover maken gebruik van laserontharing.

De lichtbehandelingen verdoven de haarwortels. Er wordt niks venrietigd en de behandelingen zijn niet schadelijk voor de huid mits de goede lichtsterkte wordt gebruikt. De lichtsterkte wordt aangepast aan de huid waardoor u altijd veilig onthaart. De Rio IPL Pro - IPHR2 en de Rio Intense pulse light hair remover geven een behandeling door middel van licht.

Voor het gezicht zijn aparte apparaten verkrijgbaar om langdurig te ontharen. De Rio Evolution - hair remover (1x9V batt. Incl.) en de Rio CNHR2 Hair Remover Epilator verwijderen gemakkelijk en veilig de ongewenste haartjes van uw gezicht.

De haartjes blijven tot wel 12 weken lang weg en u kunt genieten van een zomer zonder scheren met de Rio ontharingsapparaten!