Sanex

Sorteer 17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sanex

De Sanex producten brengen u een geweldige, frisse en verzorgde start van de dag. De douchegel en shampoo van Sanex verzorgen huid en haar en worden opgevolgd door de deodorant die de hele dag beschermt tegen transpireren en ongewenste geurtjes. De scheerschuim en scheergel verzorgen de huid tijdens het scheren en zorgen dat de mesjes gemakkelijk over de huid glijden voor minder irritaties. Daarna komt de after shave balsem die de huid volledig verzorgt en u helemaal klaar bent voor een nieuwe dag.

De deodorant beschermt de hele dag tegen transpireren en verzorgt de huid tegelijk. De Sanex Men Dermo Active Control Deoroller, Sanex Men Dermo Invisible Deosprayvoor mannen, en de Sanex Dermo Sensitive Deopspray en Sanex Dermo Invisible Deospray verzorgen de huid en hebben elk een aparte werking om de huid volledig naar uw wens te verzorgen.

Ook de 0% lijn heeft verschillende producten zonder chemische stoffen. Zo is er de Sanex Zero% Normale Huid Deospray en de Sanex Zero% Normale Huid Deoroller, de Sanex Zero% Gevoelige Huid Deospray en de Sanex Zero% Gevoelige Huid Deoroller die geen chemische stoffen bevatten en dus extra goed zijn voor de huid.