Veet

Sorteer 7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Veet

De Veet producten zijn vriendelijk voor de huid en ontharen op een veilige manier. Veet ontharing haalt in een handomdraai alle ongewenste haartjes weg op elke wensbare plek.

Veet heeft verschillende vormen ontharingscrème die de haartjes direct vewijderen en vriendelijk zijn voor de huid, zoals de Veet Creme Pomp om het haar te verwijderen, de Veet In-Shower Ontharingscrème gevoelige huid en de Veet Creme Pomp Gevoelige Huid. De gevoelige huid heeft meer verzorging nodig en Veet heeft haar producten daarop aagepast.

Naast crème is er ook spray die gemakkelijk, en zonder aanraken op de huid gesprayed kan worden. De Veet OntharingsSpray Gevoelige Huid, Veet Ontharingsspray Normale Huid, Veet Ontharingsspray voor de gevoelige huid en de Veet Suprem Essence Ontharingsspray (rozengeur) bieden voor elke wens wat.

Ook een epilator, ladyshave en bikinitrimmer ontbreken niet uit het assortiment. Veet heeft voor alle manieren van ontharen een speciaal product. De Veet Oplaadbare Epilator VTSH 8907 E verwijdert de haartjes vanaf de wortel en laat de haartjes zo minder snel terug komen. De Veet Elektrische Body Shaver - Ladyshave scheert de haartjes direct op de huid af en de Veet Touchably Smooth Oplaadbare Bikini Trimmer is speciaal om de bikinizone te trimmen op de manier die u wilt. Veilig, precies en snel ontharen is geen probleem met deze apparaten.

Voor het gezicht is een preciezere ontharing nodig. Daar heeft Veet ook aan gedacht! Met haar Veet Gezichtswax, Veet Koudewasstrips Suprem Essence, Veet Suprem Essence gezicht en Veet Gezicht Precisiewax & Verzorging bijvoorbeeld, onthaart u uw gezicht veilig, precies en snel. De wax en strips zijn helemaal aangepast aan ontharing voor het gezicht voor extra gebruiksgemak.

Ontharing doet u veilig, snel en precies met de Veet producten!