Wilkinson

Sorteer 51 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 51 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wilkinson

Producten van Wilkinson Sword scheermesjes zijn er zowel voor heren als voor dames. De scheermesjes range loopt uiteen van een diverse range voor mannen maar Wilkinson heeft daarnaast ook een uitgebreid assortiment voor dames. Ook heeft Wilkinson scheerschuim, scheerzepen en scheerkwasten.

Wist je dat Wilkinson Sword oorspronkelijk een wapenproducent was? Wilkinson Sword maakte voornamelijk vuurwapens en zwaarden tot omstreeks 1900. Daarna zijn zij begonnen met het ontwikkelen van scheermesjes.

In de 2e helft van de vorige eeuw introduceerden zij als een van de eerste het coated scheermesje, zodat een mesje minder plakte. Daarna werd Wilkinson Sword verantwoordelijk voor het eerste plastic scheermesje. Nog later introduceerden Wilkinson ook de ‘Lady Protector’, het eerste veilige dames scheermesje.

Het aanbod van Wilkinson bestaat uit herbruikbare scheermesjes en wegwerpmesjes. Daarnaast kun je kiezen tussen mesjes voor een ‘Clean Shave’ en een ‘Groomer’, met andere woorden, wil je je volledige baard afscheren of alleen je baard netjes stylen.

Voor de dames heeft Wilkinson ook wegwerp scheermesjes en herbruikbare mesjes ter beschikking. Wilkinson heeft zelfs speciale scheermesjes voor de bikinilijn voor vrouwen. Uniek is de Wilkinson Sword Intuition. Dit ‘all-in-one’ scheermes voor dames is perfect. Je hebt geen scheerschuim meer nodig, want dat zit er al omheen als een blokje. Als er water bijkomt verandert het blokje in een zachte emulsie die ervoor zorgt dat de scheerbeurt gladjes verloopt. Tegelijkertijd hydrateert en verzorgt het je huid zodat je na de scheerbeurt geen extra verzorging meer nodig hebt. Samen met de 4 mesjes zorgt de Intuition voor een zacht resultaat. Je hebt alleen water nodig. Enorm handig ook voor op vakantie!

Een handige tip van Wilkinson voor de heren voor het bijwerken van je baard is Wilkinson Sword Hyrdro Precision Transparant gel. Een strakke baardlijn is namelijk vaak lastig te maken, want meestal als je je baard scheert gebruik je scheerschuim. Gebruik dan de Wilkinson Sword Hydro Precision Transparent gel. Deze Scheergel is transparant zodat je kan zien wat je doet.