Merken Voordeligscheren

Onze merken

De klanttevredenheid bij Voordeligscheren komt niet alleen tot stand door de lage prijzen en de snelle bezorging, maar tevens door een zorgvuldig gekozen assortiment van A-merken, die zo goed mogelijk aansluiten bij de eindgebruiker. Bent u benieuwd naar de verschillende productlijnen van deze A-merken? Graag brengen wij deze bij u onder de aandacht.

 

Philips is al 75 jaar een toonaangevend, kwalitatief en betrouwbaar merk op het vlak van de persoonlijke verzorging. Op innovatieve wijze worden er consument gerichte oplossingen bedacht die bijdragen aan het algemeen welzijn en gezondheid van de klant. Zo lanceerde Philips in de jaren 60 het eerste scheerapparaat met 3 scheerkoppen, wat zorgde voor een superieur scheerresultaat. In de loop van de jaren is dit type scheerapparaat verder ontwikkeld en is tegenwoordig dan ook het meest populaire elektrische scheerapparaat. Soortgelijke successen zijn wereldwijd gemaakt met nieuwe technologieën. Een groot aanbod van professionele scheerapparaten en scheerkoppen staat tot uw beschikking bij Voordeligscheren.

Philips Scheerapparaten Philips Scheerkoppen Philips Onderdelen Scheerapparaat
Philips Scheerbladen Philips Architec Laders snoeren en stekkers
Philips Epilators Philips Quadra Action Batterijen en Accus
Philips Neustrimmers Philips Coolskin Scheerkoppenframe en houders
Philips Baardtrimmers Philips Reflex Action Beschermkapjes
Philips Ladyshaves Philips Sensotec  
Philips Lichtontharing Philips Sensotouch 2D en 3D  
  Philips Smart Touch XL / Speed XL  

 

Braun is een Duits merk wat design, techniek en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. In het ontwerpproces is consumentenonderzoek leidend in de totstandkoming van producten voor onder meer lichaams- en mondverzorging voor man en vrouw. Het product hoort ten dienste te staan van de gebruiker en een toegevoegde waarde te geven hierin. Kwaliteit en een moderne functionele vormgeving zijn belangrijke pijlers bij Braun. In het productieproces nemen zij de verantwoordelijkheid om op alle gebieden rekening te houden met mens en milieu. 

Braun Scheerbladen Braun Onderdelen Scheerapparaat Braun Messenblok
Braun Combi Packs Laders, snoeren en stations Braun Scheerapparaten
Braun 1000 / 2000 serie Batterijen en Accus Braun Baardtrimmers
Braun 3000 / 3600 serie Motoren / Drive Braun Neustrimmers
Braun  4000 serie Beschermkapjes Braun Bodygrooms
Braun 5000 / 6000 serie   Braun Tondeuses
Braun 7000 / 8000 / 9000 serie   Braun Epilators
    Braun Lichtontharing
    Braun Ladyshaves

 

Vollco

Waar grote producenten als Philips en Remington het mogelijk maken om scheerapparaten te herbruiken middels het gebruik en de vervanging van scheerkoppen, maakt Vollco het mogelijk om dezelfde scheerkoppen te herbruiken middels scheerkoppen slijpers. De slijpstenen van Vollco zijn onderworpen aan uitgebreide testen om de werking ervan te garanderen. Hiervoor bieden ze ook een tevredenheidsgarantie. Met de betaalbare scheerkoppenslijpers van Vollco kunt u in enkele seconden de bestaande scheerkoppen van uw apparaat weer scherp maken. Voor een zeer betaalbare prijs kunnen consumenten dus aanzienlijk besparen op scheerkoppen van o.a. Philips, Norelco en Remington. Naast het financiële voordeel is het milieu ook gebaat bij de reductie van afval dat ontstaat door het weggooien van botte mesjes en verpakkingen.

Vollco Slijpstenen

 

Gillette voorziet al honderd jaar in de behoefte naar scheercomfort, efficiëntie en gemak. Het Amerikaanse merk Gillette heeft voor zowél man en vrouw diverse scheersystemen uitgebracht die aansluiten bij de verschillende gebruikerswensen. Het merk wilt mannen en vrouwen het allerbeste geven, ook op het gebied van persoonlijke verzorgingsproducten. De innovatieve ontwerpen zijn bedoeld om het scheerproces en het scheerresultaat in de breedste zin van het woord te optimaliseren. Bij de productie is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt. Het bedrijf is dan ook steeds op zoek naar alternatieven om de veiligheid van mens en milieu te verbeteren.

 

Voor hem

Gillette Scheerhouders Gillette M3 Power Sensitive Gillette Goal Stainless
Gillette Body Gillette Sensor Gillette Super Silver
Gillette Fusion Gillette Sensor Excel Gillette Super Platinum
Gillette Fusion Power Gillette Sensor 3 Gillette Bleue Extra
Gillette Fusion Proglide Power Gillette Vector 3 Gillette wegwerpmesjes
Gillette Mach 3 Gillette G2 Gillette Scheergel en Scheerschuim
Gillette Mach 3 Turbo Gillette G2 Plus  
Gillette M3 Power Gillette Contour Plus  

 

Voor haar

Gillette Scheerhouders Gillette Venus Breeze Gillette Venus Pro skin Sensitive
Gillette Venus Gillette Venus Embrace Gillette Venus en Olaz
Gillette Venus Divine Gillette Sensor Excel for Women Gillette Wegwerpmesjes
Gillette Venus Vibrance Gillette Venus Pro skin Gillette Scheergel en scheerschuim

 

Het merk Wilkinson Sword ontleend haar naam oorspronkelijk aan het ontwerp en de productie van zwaarden.  Tegenwoordig richt het beroemde merk zich echter op scheermesjes en scheersystemen voor zowel man als vrouw.  Geavanceerde methodes geven vorm aan functionele producten van hoge kwaliteit die zorgen voor een veilige en comfortabele scheerbeurt. Opmerkelijk zijn de precisiescheermesjes met een mooi design en verantwoorde ergonomie. Het bedrijf bestaat al sinds 1772 en vind haar oorsprong in London. De hedendaagse productie vindt echter plaats in Duitsland.


Voor hem

Wilkinson Scheerhouders voor hem Wilkinson Hydro 5 Wilkinson Xtreme
Wilkinson Quattro Wilkinson Hydro 5 Power Select Wilkinson FxDiamond
Wilkinson Quattro Titanium Wilkinson Quattro Power Wilkinson Sword Classic
Wilkinson Quattro Titanium Sensitive Wilkinson Protector 3  
Wilkinson Quattro Titanium Precision Wilkinson Protector 3D Diamond  

 

Voor haar

Wilkinson Scheerhouders Wilkinson intuition Plus Wilkinson Lady Protector
Wilkinson Dry Skin Wilkinson Quattro for Women Wilkinson Hydro Silk


Huismerk

Het zoeken naar de beste deal kan veel tijd in beslag nemen. Prijs en kwaliteit zijn belangrijke pijlers. Voordeligscheren hoopt deze zoektocht te vergemakkelijken door onze huismerk artikelen, waar u verzekerd bent van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Voordeligscheren biedt kwalitatief hoogwaardige scheerkoppen aan die passen op de scheerapparaten van Philips en scheerbladen die passen op de scheerapparaten van Braun. Deze scheerkoppen en scheerbladen zijn het meest kenmerkend aan Voordeligscheren als webshop. Een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Deze scheerproducten passen door de brievenbus en worden bovendien gratis verzonden.

Huismerk Scheerkoppen Huismerk Scheerbladen