Axe

Sorteer 64 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 64 producten

Van hoog naar laag sorteren

Axe

Axe staat vooral bekend om de heerlijke deo's en douchegel voor mannen en natuurlijk de aantrekkelijke reclames. De deo sprays en -rollers voor mannen hebben elk een unieke geur die verfrist en verleidt en vormen samen met de douchegel en aftershave de perfecte start van je dag.

Axe deodorant en showergel

De geuren van Axe zijn allemaal uniek, en geven u een fris gevoel. Daarnaast zijn de geuren verleidelijk. Elke vrouw smelt bij de geur van bijvoorbeeld de Axe Dark Temptation. Ook de Axe Excite Deo Roll On of Body Spray en Shower Gel geven je de kans om zelfs de meest onbereikbare vrouwen voor je te laten vallen. De douchegels Axe Shower Gel Hot Fever en Axe Shower Gel Rise-Up zijn de eerste stap in het verleidingsproces. Verleiding in een busje, hoe makkelijk kan het zijn!

Axe oppeppende douchegels

Naast de verleidelijke geuren heeft Axe nu ook een nieuwe lijn. De douchegels hebben een oppeppende werking zodat je weer fris en wakker aan een nieuwe dag kunt beginnen. Zo is er bijvoorbeeld de Axe Shower Gel Boost voor een snelle energieboost onder de douche. De Axe Anti-Hangover Shower Gel en de Axe Anti-Hangover Deodorant Bodyspray zorgen dat je na een avond goed stappen of een nachtje doorhalen weer fris kunt beginnen aan een nieuwe dag. Een snelle boost voor je energie helpt je zo over je hangover heen en je kunt er weer vol tegenaan!

Axe aftershave en eau de toilette

Om het hele ritueel af te maken heeft Axe ook aftershaves en eau de toilettes. De geuren zijn afgestemd op de deo's en douchegels zodat je de hele verzorging in één hebt. Begin de dag fris met bijvoorbeel de Axe Anarchy lijn, de Axe Instinct lijn of de Axe Dark Temptation lijn.

Axe

Minimal Price: 1,29 1.29