Gillette

Sorteer 224 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorteer 224 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gillette

Gillette is een van de grootste merken in het scheren. Gillette heeft zowel voor mannen als vrouwen een uitgebreid scheeraanbod wat bestaat uit scheergel en -schuim, mesjes, maar ook uit verzorgingsproducten.

Gillette heeft voor mannen een groot aanbod aan scheermesjes. Van oud tot nieuw, u vindt alles wat u zoekt. Zo zijn er bijvoorbeeld de vertrouwde Gillette Platinum scheermesjes - 5st die nog twee scherende kanten hebben aan het mesje. Ook de G2 mesjes zijn nog verkrijgbaar met houder.

Gillette staat bekend om het geweldige, maar natuurlijk ook het comfortabele scheren. Gillette bedenkt elke keer een mesje wat weer een verbeterde versie is van de vorige en heeft voor elke wens een aangepast mesje. De Mach3 mesjes zijn de vertrouwde mesjes van Gillette. De mesjes scheren glad met de drie scheermesjes en geven u elke dag weer een geweldig resultaat. De opvolger daarvan is de Mach3 Turbo voor de gevoelige huid.

Naast de gebruikelijke Fusion en Proglide zijn er ook de Fusion Power en de Fusion Proglide Power houders en mesjes. De houders werken op een batterij en geven kleine trillingen af om de huid voor te bereiden op de scheerbeurt. De trillingen stimuleren de bloedsomloop en laten de haartjes rechtop staan zodat alle haartjes direct op de huid worden afgeschoren.

Ook de Sensor Excel mesjes en houder blijven populair. De mesjes zijn scherp en snijden de haartjes direct op de huid af zonder irritatie te veroorzaken.

Bijna alle mesjes van Gillette hebben een verzorgende lubrastrip die de huid tijdens en na het scheren verzorgt. De huid wordt extra glad tijdens het scheren zodat de mesjes er gemakkelijk overheen glijden en de strip heeft verzorgende ingrediënten die de huid ook na het scheren verzorgen.

Gillette

Minimal Price: 1,49 1.49