Wilkinson

Sorteer 95 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 95 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wilkinson

Wilkinson is een van de grote merken als het gaat om scheermesjes en verzorgingsproducten. Veel mannen en vrouwen zijn al gewend geraakt aan de geweldige kwaliteit die de scheermesjes en producten van Wilkinson hebben en genieten hier elke dag weer van.

Wilkinson biedt een groot aanbod aan scheermesjes en verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. De scheermesjes hebben een houder met een handgreep die prettig in de hand ligt en de mesjes hebben vaak een verzorgende werking om de huid optimaal te verzorgen tijdens en na het scheren.

Voor mannen zijn vooral de Wilkinson Quattro mesjes, de Hydro 5 mesjes en de Protector 3 mesjes erg populair. De mesjes zijn scherp en scheren zonder irritatie. Daarnaast hebben de mesjes een verzorgende strip die het mesje makkelijker over de huid laat glijden en zo irritatie door het scheren tegengaat. De Hydro 5 mesjes hebben een speciale verzorgingsstrip die wel twee keer zo lang meegaat als andere mesjes. De verzorgingsstrip wordt geactiveerd door water en verzorgt zo de huid tijdens en na het scheren.

Voor vrouwen zijn er speciale mesjes die aan alle wensen van de vrouw voldoen. De Quattro for Women mesjes zijn nog steeds vertrouwde en veel gebruikte mesjes en de lijn is uitgebreid met een speciale bikinitrimmer om aan alle verwachtingen te voldoen. De Hydro Silk mesjes hebben een speciale verzorgingsstrip die geactiveerd wordt door water en zo de huid tijdens en na het scheren verzorgt. Daarnaast zijn er nog de Intuition Plus mesjes die elk een andere verzorgende werking hebben. De strip geeft extra verzorging aan de huid en elk mesje heeft een andere verzorgende eigenschap zodat ze aan elke wens voldoen.

Ook verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar van Wilkinson. Zo zijn is er veel scheergel en scheerschuim, maar ook aftershave, scheerkwasten en scheerzeep zijn verkrijgbaar. Zo heeft u een mooie aanvulling op uw scheermesjes en is de scheerervaring van Wilkinson compleet.