Nivea Sensitive

Sorteer 3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nivea Sensitive

Voordeligscheren bied u het zeer brede assortiment van Nivea Sensitive aan. De Sensitive lijn is speciaal ontworpen voor mannen met een gevoelige huid. De producten bevatten een unieke combinatie van eigenschappen. Al deze Nivea producten maken gebruik van natuurlijke producten en bieden verzorging en verzachting voor de gevoelige huid.

Nivea sensitive producten zijn Hypoallergeen en daarmee vrij van parfum, alcohol en zeep. Door de dag heen heeft onze huid soms behoefte aan een steun in de rug. Er is altijd een Nivea For Men Sensitive product die bij uw huid past.

Nivea Sensitive geeft kracht voor de dag

Nivea For Men heeft producten die uw huid door de gehele dag kan ondersteunen. Onze huid krijgt door de dag heen veel te voorduren. Het is belangrijk om onze huid voor te bereiden en door de dag heen te ondersteunen. Bij de volgende momenten is het belangrijk om uw huid extra aandacht te geven:

  • Tijdens en na het douchen
  • Tijdens en na het scheren
  • Voor en na het sporten

Nivea sensitive doucheproducten

Tijdens het douchen verliest uw huid de nodige vetten en kan het droog aanvoelen. Daarnaast is het belangrijk om bij huidirritatie gebruik te maken van een hypoallergeen product. Nivea shampoo helpt u tijdens het douchen en helpt huidirritatie te verkomen. Daarnaast bevat de Nivea For Men lijn ook showergels die hypoallergeen zijn en uw huid verzorgen en weer fris laat ruiken.

Nivea Sensitive scheerproducten

De huid krijgt veel te voorduren tijdens het scheren. De Nivea for Men Sensitive scheerschuim is speciaal ontwikkeld voor de geïrriteerde en gevoelige huid. Daarnaast beschermt het de huid tegen snijwondjes en irritaties. De producten bevatten de speciale extracten van kamille en zeewier voor een huid zonder irritatie en maximale frisheid.

Voor na het scheren zijn er de aftershaves om de frisheid te behouden en uw huid voor de rest van de dag te behoeden van irritatie.

Nivea Sensitive dagelijkse ondersteuning producten

Om irritatieloos door de dag heen te komen heeft Nivea For Men Sensitive een groot aanbod van producten. De Deo Roll-On’s bieden u bescherming tegen vervelende geuren  en zijn zonder alcohol, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Om de dag te starten en uw huid voor te bereiden voor de dag is er de Nivea dagcreme. Deze creme versterkt uw huid en versterkt het voor de dag.

Wij bieden u de complete Nivea For Men Sensitive lijn aan

Voordeligscheren biedt u de Nivea For Men Sensitive lijn aan. Wij helpen u aan een huid zonder irritatie en  maximale frisheid voor de gehele dag!

 

Nivea Sensitive

Minimal Price: 2,69 2.69