Aluminium deodorant

Sorteer 3 producten

Sorteer 3 producten

Aluminium deodorant

Voordeligscheren hoort in haar assortiment steeds meer ruimte te maken voor de stijgende vraag naar deodorant waarin geen aluminium is verwerkt. De toegenomen onrust over de verwerking van aluminium in deodorant is voor de consument een punt van aandacht geworden. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen en nadelen van aluminium in deodorant.

Aluminium in deodorant

Er zijn enkele gevaren bekend van aluminium in deodorant. Deodorant met aluminium bezit de stof aluminiumzout dat werkt tegen overmatig zweten. Echter kan deze aluminiumzout ook irritaties veroorzaken. Dit komt doordat de aluminiumzout kan reageren met vocht waardoor er zoutzuur ontstaat. De kans is groter bij producten met aluminiumchloride dan bij deodoranten met aluminiumhydroxychloride. Het is mogelijk de kans op irritatie te verminderen door de huid alvorens het gebruik van een deodorant goed droog te maken. Verder kan deze stof ook de kleur verminderen in kleding – Denk hierbij aan het spuiten van de deodorant op kleding en het wassen van deze kleding.
Deodorant zonder aluminium bij Voordeligscheren:

Sanex deodorant

Gaan voor een deodorant zonder aluminium? Een selectie van deodorant zonder aluminium is makkelijk gemaakt met de deodorant van Sanex, dat geen toevoegingen van parabeen, alcohol of aluminium in haar deoroller en deospray varianten heeft zitten. De best verkochte producten van Sanex?

 

 

Aluminium deodorant

Minimal Price: 2,15 2.15