Nieuwe flexball technologie van Gillette

Sorteer 9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nieuwe flexball technologie van Gillette

Flexball technologie

Trekt u ook vaak rare bekken om bij de lastige plekjes van uw gezicht te kunnen komen? Ja? Dat behoort vanaf nu tot het verleden! Gillette lanceert na 5 jaar onderzoek hun nieuwste scheermes: de Gillette Fusion Proglide met Flexball. Dit scheermes heeft een kogelscharnier waarmee het scheermesje meedraait met de contouren van uw gezicht. Het draaien is vergelijkbaar met hoe je pols werkt. Volgens de fabrikant is het doel hiervan het scheren effectiever te maken met 20 procent minder gemiste haartjes en iets korter (23 micron) afgesneden haren. Gillette claimt dat het trekken van gekke bekken, het draaien, schuinhouden en straktrekken van het gezicht niet langer nodig is om een glad scheerresultaat te bereiken.

De voordelen op een rijtje

  • Past zich aan de contouren van je gezicht aan, voor de allerbeste scheerbeurt
  • Gillette's dunste, fijnste mesjes (eerste 4 scheermesjes) voor moeiteloos glijden en minder trekken (ten opzichte van de Fusion)
  • Precisietrimmer aan de achterzijde voor een nauwkeurige afwerking
  • Verbeterde Lubastrip voor soepel glijden
  • Innovatieve MicroKam, exclusief op Gillette Fusion ProGlide Power, helpt je stoppels te scheren
  • Beschikbaar met power functie die zorgt voor kalmerende micropulsaties waardoor het mesje zachter over je gezicht glijdt met minder frictie en minder irritatie (vs Manual)
Nieuwe flexball technologie van Gillette

Minimal Price: 11,25 11.25