Oral-B Professional Care 650

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Oral-B Professional Care 650

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

Oral-B Professional Care 650 geeft optimale verzorging aan het gebit.
  Je ontvangt 44 Punten voor het aanschaffen van dit product

Oral-B Professional Care 650 Elektrische Tandenborstel

Voor een optimaal poetsresultaat staat de Oral-B Professional Care 650 Duo Pack u bij met tal van functies om de kwaliteit en het gemak van een poetsbeurt te vergroten. Met 20.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut verwijdert de Professional Care 650 tot wel twee keer meer tandplak dan een manuele tandenborstel. Zijn voorganger (de Oral-B Professional 500) wordt hiermee ook overtroffen met 15% meer rotaties per minuut. De 3D reinigingstechnologie zorgt voor genoeg pulsatie, trilling en rotatie, waardoor elke tand omsloten wordt bij iedere beweging met een effectieve reiniging als resultaat.  

Effectieve verwijdering tandplak

De Oral-B Professional Care 650 biedt uitstekende plakverwijdering door de 3D reinigingstechnologie (pulseert, trilt en roteert) voor de verwijdering van tandplak en preventie van gaatjes en tandsteen. Gemakkelijk in gebruik met maar 1 poetsstand. 

Professionele timer

Professionele timer die exact aangeeft wanneer de poetsbeurt van 2 minuten verstreken is. Uitstekend om te voldoen aan de richtlijnen van de tandarts. 

Zuinig energieverbruik

Een oplaadbare handgreep met een batterij die tot 7 dagen meegaat (wanneer je tanden 2 maal per dag worden gepoetst).

Poetsdruk sensor 

Voor de bescherming van de tanden beschikt de Oral-B Professional Care 650 over een poetsdruk sensor, waardoor de elektrische tandenborstel stopt met pulseren wanneer er teveel druk wordt uitgeoefend op de tanden.

Inclusief 2 Precision Clean Opzetborstels

Gaan samen met twee Precision Clean opzetborstels. De Precision Clean-opzetborstel omringt iedere tand voor om het tandplak weg te vegen, met een uitstekende reiniging van de tanden en onderhoud van tandvlees als resultaat. Voor het beste poetsresultaat is het aan te raden om de opzetborstels van de Oral-B Professional Care 650 om de 3 maanden te vervangen.

Interdentale reiniging

Om de ruimte tussen uw tanden te reinigen raden we aan om gebruik te maken van tandenstokers of flosdraad van Oral-B. Niet alleen verwijdert u op effectieve wijze het tandplak, maar versterkt u tevens het tandvlees. Let echter wel dat u niet te hard drukt als u gebruik maakt van tandenstokers.

Bespaar op een gezond gebit

Bespaar op mondverzorging door een bestelling van 3 verzorgingsartikelen. Naast de lage prijs ontvangt u dan ook nog 10% korting. Let op: elektrische tandenborstels vallen niet onder de categorie verzorgingsartikelen.

Technische details

Type elektrische tandenborstel: roterend / oscillerende tandenborstel
Geschikt voor: Volwassene
Timer: Twee minuten timer
Technologie: 3D reinigingstechnologie
Aantal poetsstanden: 1
8.800 rotaties per minuut
20.000 pulsaties per minuut

Energie
Voeding: batterijen
Oplaadstation: ja

Inhoud van de verpakking:
Oral-B Professional Care 650 Duo Pack Elektrische tandenborstel
2 Precision Clean Opzetborstels
Oplaadstation

Extra informatie

Merk Oral B
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 100,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend