Philips hp6574 SatinPerfect Epilator
gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen
€ 111,00
OF

Philips HP6574 SatinPerfect Epilator


Met de Philips Epilator SatinPerfect HP6574 voelt u vrijwel niets van het epileren. Om het ontharen zo pretig mogelijk te maken, stimuleert en verzacht de massagestaaf van de Philips Epilator SatinPerfect HP6574 uw huid.
  Je ontvangt 109 Punten voor het aanschaffen van dit product

Philips HP6574 SatinPerfect Epilator

Door het extra brede epileerhoofd en met de  keramische reliëfschijven van de SatinPerfect HP6574 verwijdert u met elke beweging meer haartjes.

Uw huid blijft tot wel 4 weken glad. Het actief, vibrerend systeem tilt zelfs de platliggende haren op.  Op deze manier zijn de lastige haartjes eenvoudig kort te krijgen. Want doordat het Opti-light over uw huid schijnt, ziet u zelfs de kleinste haartjes zitten. U hoeft er daarna alleen nog maar met de epilator overheen te gaan en weg zijn de haartjes

Comfortabel

Met de Philips Epilator SatinPerfect HP6574 voelt u vrijwel niets van het epileren. Om het ontharen zo pretig mogelijk te maken, stimuleert en verzacht de massagestaaf van de Philips Epilator SatinPerfect HP6574 uw huid. Deze epilater heeft een mechanisme die de huis strak trekt, op deze manier zal het epileren minder pijn doen.

Zorgeloze vakantie

Doordat het haar vanaf de wortel wordt verwijderd heb je wekenlang een zachte en gladde huid. Fijn voor als je op vakantie gaat. dan biedt de draadloze precisie-epilator een oplossing. Deze epilator is klein en eenvoudig mee te nemen op reis.

Extra informatie

Merk Philips
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend