Puntensparen Voordeligscheren

Hoe werkt het?

Bij iedere bestelling ontvangt u voor iedere (hele) uitgegeven euro, 1 spaarpunt welke u bij uw volgende bestelling direct kunt inwisselen voor korting. 1 spaarpunt is € 0,02 cent waard.
Zo krijgt u bij besteding van €50,- direct 50 spaarpunten ter waarde van €1 aan korting, welke u bij uw volgende bestelling kunt besteden.

LET OP: u dient aangemeld/ingelogd te zijn om spaarpunten te kunnen sparen en uitegeven.

Mijn account

Door in te loggen op via 'Mijn account' krijgt u een overzicht van de door u gespaarde punten alsmede uitgegeven punten. U heeft hier tevens de mogelijkheid om vrienden/vriendinnen uit te nodigen en nog meer punten te sparen.

Nodig een vriend(in) uit een ontvang spaarpunten!

Door vriendinnen uit te nodigen kunt u sparen voor punten als zij een bestelling plaatsen in onze webshop. Indien u een vriend(in) uitnodigt ontvangt deze een e-mail met een link om ook een account aan te maken bij de één van de webshops van Heyting eBusiness. Deze link herkent u als de afzender en zodra uw vriend(in) een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u automatisch 5% van zijn/haar spaarpunten per bestelling.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 5 spaarpunten!

Login op uw account (belangrijk), schrijf u, hier rechts op de pagina, in op onze nieuwsbrief en ontvang direct 5 spaarpunten ter waarde van € 0,25 korting! Makkelijker kan niet!

Vragen mbt spaarpunten?

Heeft u nog vragen/opmerkingen met betrekking tot spaarpunten, mail ons gerust: support@heytingebusiness.com
Vergeet niet uw e-mail adres te vermelden van uw account indien deze anders is dan het e-mail adres waarmee u wenst te e-mailen.