Rio Go Laser LAHH Laserontharingssysteem

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen
€ 399,00
OF
De Rio LAHH laseronharing is een eenvoudig systeem om langdurig te ontharen. Het systeem maakt gebruik van een laserstraal die het haarzakje verdoofd zonder de omliggende huid te beschadigen, en geeft zo een blijvend resultaat.
  Je ontvangt 392 Punten voor het aanschaffen van dit product

Rio Go Laser LAHH Ontharingssysteem

De Rio LAHH laseronharing is een eenvoudig systeem om langdurig te ontharen. Het systeem maakt gebruik van een laserstraal die het haarzakje verdoofd zonder de omliggende huid te beschadigen, en geeft zo een blijvend resultaat.

De laser is gemakkelijk te gebruiken voor het verwijderen van ongewenst haar op het lichaam of het gezicht. De laser heeft een bereik van 808 nm om de haarzakjes te behandelen met de straal, en behandelt zo alleen de laag van de huid waar de haarzakjes in zitten. De behandeling kan tot 60 haren per behandeling verwijderen, en hiermee bijvoorbeeld de armen, het gezicht, de oksels en de bikinilijn langdurig haarvrij maken.

Het apparaat heeft 5 intensiteitsstanden en 2 behandelstanden. Je kunt ervoor kiezen om elk haartje apart te behandelen. Dit is handig voor kleine oppervlakken zoals de bovenlip. De tweede stand is geschikt voor de grotere oppervlakken.

De behandelingen dienen enkele keren herhaald te worden over een tijdsperiode van ongeveer 6 maanden. Dit levert het beste resultaat op.

Gebruik de Go Laser LAHH van Rio voor een effectieve behandeling van haargroei zonder de huid te beschadigen, en geniet van langdurig haarvrije zones!

 

Extra informatie

Merk Rio
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend

Rio Go Laser LAHH Laserontharingssysteem

  3 item(s)

Nice way to do it at home

"I order the product and tried it. It's easy to use, to get results I'll need to wait a couple of weeks but so far I'm happy."

Beoordeling door Frederico / (Geplaatst op 04-06-2015)

Lahh Laser

"Ik heb de laser een paar dagen in huis, tevens uitgeprobeert
Ik moet zeggen dat het geen pijn doet
Wel vind ik het gepiep niet zo fijn de hele tijd, was begonnen aan mijn onderbeen, de helft van mijn onderbeen duurde ruim 2 uur alleen de voorkant, dus dat gepiep word je dan wel zat eerlijk gezegt en je moet heel veel geduld hebbeb als je je benen wil doen,
maar als je het thuis doet hoef je ook niet te reizen, dus dat scheelt ook weer tijd.
Resultaat weet ik pas na ongeveer drie weken, dan zal ik een nieuwe revieuw plaatsen.
Gebruik is makkelijk in ieder geval."

Beoordeling door yvonne / (Geplaatst op 22-07-2015)

Rio Go Laser LAHH

"Heel fijn in gebruik. Resultaat merk ik nog niet veel. Wel enorm veel tijd rovend. Vooral als je een ongeduldig iemand bent. Nu nog afwachten of het ook echt werkt na 6 maanden."

Beoordeling door SukranSK / (Geplaatst op 27-08-2015)