Rio Evolution IPL Hair Removal - IPHR4-com
gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Van € 279,00

Special Price € 239,00

14% korting

OF

De Rio Rio Evolution IPL Hair Removal is een haarverwijderingssysteem dat gebruik maakt van intens pulseld light technologie voor langdurige haarverwijdering. Als u het apparaat tegen de huid aan plaats worden er pulsen van intens licht op de haarfollikel gericht om de haarwortel uit te schakelen zonder dat de huid wordt beschadigd.

  Je ontvangt 235 Punten voor het aanschaffen van dit product

Rio Rio Evolution IPL Hair Removal - IPHR4-com

Het Evolution IPL haarverwijderingssysteem maakt gebruik van Intens Pulsed Light technologie voor langdurige haarverwijdering. Geplaatst tegen de huid, worden er pulsen van intens licht op de haarfollikel gericht om de haarwortel uit te schakelen zonder de omliggende huid te beschadigen.

Permanente haarvermindering wordt bereikt met behandelingen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Het Evolution IPL haarverwijderingssysteem is een systeem voor thuisgebruik. Het maakt gebruik van Intens Pulsed Light technologie voor langdurige haarverwijdering. Geplaatst tegen de huid worden er pulsen van intens licht (van de quartz lamp)op de haarfollikel gericht om de haarwortel uit te schakelen zonder de omliggende huid te beschadigen. Permanente haarvermindering wordt bereikt met behandelingen vanuit het comfort van uw eigen huis. De thuisbehandelingen zijn snel, het kost slechts enkele minuten om de onderarm te behandelen. Periodieke behandelingen, elke 4-6 weken, worden aangeraden om een optimaal resultaat te bereiken.


IPL ontharen is ideaal voor snelle en efficiënte ontharing op lange termijn. Het Evolution IPL ontharingssysteem is zeer geschikt voor gebruik op de benen, armen, oksels, bikinilijn, rug, borst en bepaalde gebieden van het gezicht waarna uw huid er mooi uitziet en glad aanvoelt.

Kenmerken:

  • Geschikt voor het ontharen van kleine (bikinilijn) en grotere gebieden
  • Behandelgebied van 20 x 10 mm
  • Gebruik in eigen huis
  • Behandeld tot wel 70 haren in slechts enkele seconden
  • Uitgebreide beveiligingsfuncties (dubbele vergrendeling, UV filter)

Geschikte huidtypes:
IPL ontharen is niet geschikt voor donkere huidtypes bijvoorbeeld Afro-Caribische, Indiase of Pakistaanse afkomst. Verder is IPL ook niet geschikt voor rode, lichtblonde, witte of grijze haren. 

Inhoud: Rio Rio Evolution IPL Hair Removal - IPHR4-com

Extra informatie

Merk Rio
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend

Andere bekeken ook