Rio Salon Laser Tweezer Ontharingsapparaat
€ 136,75
OF
Bestel Rio Salon Laser Tweezer Ontharingsapparaat van Rio voor € 136,75 bij de Voordelige Drogisterij Voordeligscheren.nl,
  Je ontvangt 134 Punten voor het aanschaffen van dit product

Rio Salon Laser Tweezer Ontharingsapparaat

De Laser Tweezer van Rio helpt u ontgewenste haartjes definitief en eenvoudig te verwijderen. Het apparaat maakt gebruik van ontharing op basis van licht, waarbij elk haartje apart wordt behandeld. Op deze manier wordt het haar met 6 behandelingen in 6 maanden definitief verwijderd. Het apparaat zorgt dat het laserlicht diep doordringt tot de huid en het haarzakje, zodat het haarzakje door de hitte wordt vernietigd. De behandeling van één haarzakje duurt ongeveer vier seconden. Het apparaat is over het hele lichaam te gebruiken, zelfs de gevoelige delen als het gezicht. 

De Salon Laser is volledig beveiligd. Het apparaat heeft een sleutel met toegangscode, en zorgt dat het laserlicht alleen licht geeft wanneer het apparaat in contact staat met de huid. Op deze manier zorgt Rio ervoor dat zowel voor u, als voor anderen het apparaat volledig veilig is in gebruik.

De grote voordelen aan de Rio Salon Laser zijn onder andere dat navullen van het apparaat niet noodzakelijk is. Er komen geen extra kosten bij door een cartridge die op is of een lamp die een bepaald aantal flitsen kan geven. Het apparaat is beveiligd met code en sleutel, en geeft pas licht wanneer het in contact staat met de huid. Daarbij kan het apparaat op elke plek op het lichaam gebruikt worden, voor extra gemak.

Specificaties Rio Salon Laser Onthanringsapparaat

Type apparaat Ontharingsapparaat
Maakt gebruik van Laserontharing
Toepassing Lichaam
Gezicht
Oksels
Bikinilijn 
Vooral geschikt voor Bikinilijn en gezicht
Geschikt voor huidtypen Witte huid
Beige huid
Lichtbruine huid
Middelbruine huid 
Behandelgebied per keer 0,1 cm2
Voeding Netstroom
Kleur Blauw-wit
Bekijk het filmpje

Extra informatie

Merk Rio
Voorraad Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend