Wilkinson Lady Protector

Sorteer 1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wilkinson Lady Protector

 

Wilkinson Lady Protector scheersysteem

Wilkinson Lady Protector Plus scheermesjes zin speciaal ontworpen om irritatie tijdens en na het scheren te voorkomen. Het draadrooster voor de scheermesjes zorgt dat de huid wordt beschermd tegen de mesjes zodat wondjes worden voorkomen, maar de haartjes wel worden weggeschoren.

De dubbel bedrade scheerbladen  hebben een Aqua Glide strip die Aloë Vera bevat, zodat de mesjes tijdens het scheren gemakkelijk over de huid glijden voor nog comfortabeler scheren en na de scheerbeurt een heerlijk zachte huid achter laten. De Scheerhouder heeft een ergonomische handgreep met rubberen strip zodat u hem gemakkelijk kunt vasthouden, zelfs met natte handen! De houder heeft een opbergbakje voor makkelijk en hygiënisch opbergen.

Wilkinson Sword Lady Protector Scheermesjes.

De mesjes uit de Lady Protector lijn van Wilkinson Sword zijn speciaal gemaakt om wondjes tijdens het scheren te voorkomen. De mesjes hebben een draadje wat de huid beschermt tegen direct contact met de mesjes, maar scheren wel alle haartjes weg. De verzorgende strip met Aloë Vera en Vitamine E maakt de huid tijdens het scheren glad zodat de mesjes gemakkelijk over de huid glijden en geeft een heerlijke verzorging voor na het scheren. Uw benen zijn glad en verzorgd in één scheerbeweging.

Kijk ook eens naar onze Wilkinson Sword Lady Protector heeft een combi deal.