Silk-n professioneel-pulse-ontharing-systeem

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 285,00
OF
  • Gratis Verzending bij alle Brievenbus post!
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Silk'n is een apparaat voor langdurige ontharing op basis van lichtenergie en bij uitstek geschikt om thuis te gebruiken. Het proces van haarverwijdering op basis van lasers en licht staat goed bekend en wordt algemeen erkend.

  Je ontvangt 280 Punten voor het aanschaffen van dit product

Silk'n Silk'n professioneel-pulse-ontharing-systeem

Zowel geschikt voor hem als haar.

Zowel geschikt voor hem als haar. Silk'n Silk is goed voor langdurige ontharing op basis van lichtenergie en bij uitstek geschikt om thuis te gebruiken. Het proces van haarverwijdering op basis van lasers en licht staat goed bekend en wordt algemeen erkend. Deze speciale methode is gedurende 15 jaar in de praktijk gebracht door klinieken over de hele wereld en is inmiddels erkend als een veilige en effectieve manier van haargroeivermindering op lange termijn.

Een professionele oplossing voor thuisgebruik

De Silk'n maakt geen gebruik van pincetten of trimmers, maar werkt met Home Pulsed Light, een speciaal ontwikkelde technologie voor het effectief verwijderen van ongewenste haargroei. Het handzame apparaat heeft dan ook veel weg van de machines, die dagelijks worden ingezet door schoonheidsspecialisten. Echter, met een belangrijk verschil: deze mechanische bullebakken maken gebruik van hoge doseringen, die de haarzakjes vernietigen. Bovendien is de behandeling veelal pijnlijk. Met de Silk'n is dat juist niet het geval. Hij gebruikt een zeer lage dosering van optische energie, die het haarzakje op zijdezachte wijze voor een langere periode in een rustfase brengt. Er wordt niets definitief vernietigd. De Silk'n biedt dan ook louter de lusten, en niet de lasten van een professioneel ontharingssysteem.

Gegarandeerd een lange tijd een zijdezacht resultaat

Jarenlang hebben uitsluitend professionele klinieken gebruik mogen maken van dit ontharingssysteem. Maar nu is eindelijk de tijd aangebroken om het heft in eigen handen te nemen: het heft van de Silk'n Professionele Ontharing met Lichtsysteem! Je zult snel merken, dat het apparaat, in tegenstelling tot een epilator of ladyshave, je huid met minimale inspanning lange tijd zijdezacht houdt. Zeker als je de gebruikelijke tijdsplanning hanteert: hou tussen de eerste vier ontharingsbehandelingen circa twee weken tijd om de huid aan de procedure te laten wennen, en laat tussen de vijfde tot zevende behandeling ongeveer vier weken ruimte. Daarna hoef je de Silk'n er alleen nog maar af en toe bij te halen. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat!

Correct gebruik van de Silk'n

De Silk'n is een krachtig apparaat. Lees daarom alle meegeleverde waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften voordat je het apparaat in gebruik neemt en volg deze zorgvuldig op.

Kenmerken:

- behandeling tegen ongewenste haargroei met Low Energy Pulse Light
- geschikt voor benen, armen, oksels, bikinilijn, borst en rug
- vrijwel pijnloos
- veilig en eenvoudig in gebruik, geen kans op huidbeschadiging
- 2 cartridges, 750 pulsen
- Instructie DVD

- 2 cartridges worden bij de bestelling meegeleverd
- energieniveau: 3-5 J/cm2
- golflengte: 475-1200 nm
- pulse oppervlakte 6 vierkante cm
- interval 3.5 sec
- CE en FDA goedgekeurd
- klinisch getest
- na 3 behandelingen, met een interval van 2 weken, zichtbaar resultaat tot 50% haarreductie
- geen opleiding en training nodig
- elke 3 sec behandel je een oppervlakte van 6 vierkante cm; in 30 minuten heb je beide benen al behandeld
- zeer snel zichtbaar resultaat
- Geschikt voor mannen en vrouwen

 

 

Merk Silkn
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Luier maten N/B
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend