Dove

Sorteer 21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dove

Dove deodorant

Dove deodorant onderscheid zich van andere merken door deosprays en deorollers aan te bieden die gericht zijn op de gevoelige huid. De helft van de vrouwen heeft een gevoelige huid die speciale verzorging nodig heeft. Dove deodorant speelt hier op in door de samenstelling van deodorant en andere verzorgingsartikelen, waarbij er bijvoorbeeld 0% alcohol, hydraterende crèmes en vitamines toegevoegd worden in de brede lijn van verzorgingsproducten.

Bescherming tegen transpiratie

De belangrijkste functie van deodorant is natuurlijk het tegengaan van zweten onder de oksels. Het rijke assortiment aan deo roller en deospray varianten is gericht op de bescherming tegen transpiratie. Met name de Dove Maximum Protection biedt hierbij een goede uitkomst.

Beste Dove deodorant

Dove Invisible Dry

De Dove Invisible Dry deodorant lijn is uitgegroeid tot één van de meest populaire Dove deodorant. De invisible dry lijn bevat 0% alcohol. Hierdoor ontstaat er geen irritatie aan de huid.

Dove Go Fresh

Dove Go Fresh bevat een hydraterende crème en vitamine E, waardoor de huid fris en zacht aanvoelt. Vele malen is deze verzorgingslijn van Dove onder een vergrootglas genomen door mensen die bloggen over drogisterijartikelen. De gebruikerservaringen van Dove Go Fresh deodorant zijn over de hele lijn genomen vaak positief.

Dove Original

Dove Original deodorant deospray is een klassieker onder de Dove gebruikers. De deospray bevat een zachte hydraterende crème en 0% alcohol. De gevoelige huid kan hierbij rekenen op een verzorging die aansluit bij de gevoelige huid.