Rexona

Sorteer 20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Rexona

Rexona Deodorant

Rexona deodorant heeft een rijk assortiment aan deospray en deoroller varianten die zorgen dat je de hele dag fris en droog blijft. Onder haar gebruikers wordt Rexona ervaren als een zeer effectieve deodorant antitranspirant die niet alleen transpiratiegeur tegenhoud met een parfum, maar tevens de ontstane transpiratie onder controle weet te houden.

Rexona Maximum Protection deo

Met de Rexona Maximum Protection wordt maximale bescherming gegarandeerd. De best verkochte anti-transpirant in Nederland. Deze deo biedt tot wel 2x meer bescherming tegen transpiratie en is wetenschappelijk bewezen tegen een effectieve bescherming van transpiratievocht. De geincapsuleerde technologie reageert op het lichaam. Tevens is er gekozen voor een vochtinbrengend ingrediënt wat zeer effectief is voor het lichaam. Bestel de Rexona Deostick Maximum Protection Confidence Women voordelig online bij Voordeligscheren.

Rexona Ultra Dry deodorant

Een deo wordt pas echt effectief als het extra ondersteuning geeft bij beweging. De Rexona Ultra Dry deodorant met MotionSense system geeft een extra frisse geur vrij zodat je voor 48u beschermt bent tegen transpiratievocht en geur. Rexona Ultra Dry Biorythm Deodorant voldoet aan deze kwaliteiten.

Rexona Invisible Deodorant

Rexona Invisible minimaliseert de witte strepen op je kleding. Kies jouw geur van de Invisible range. Haal gerust dat zwarte jurkje of strakke truitje uit de kast met de Rexona Invisible Pure 48 Uur Protectie 0% Alcohol Deodorant. Dat is weet een zorg minder.