Sanex

Sorteer 6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sanex

Sanex deodorant

In Sanex deodorant zitten natuurlijke stoffen verwerkt die de huid gezond en in balans houden. Sanex deo bevat een combinatie van hydraterende bestandsdelen die zijn te vergelijkbaar zijn met de stoffen die een menselijk lichaam heeft. Hierdoor komt Sanex tegemoet aan de vraag van veel deodorant gebruikers.

Sanex Zero deodorant

Voor een deodorant zonder aluminium, alcohol of parabeen kiest u voor Sanex Zero. De deodorant van Sanex zijn zo samengesteld dat het aantal ingrediënten zoveel mogelijk overeenkomt met de natuurlijke stoffen van het menselijk lichaam.  De Sanex Zero deodorant varianten bevatten daarom geen aluminium, alcohol of parabenen. Naast deze kenmerken biedt de Sanex Zero% Gevoelige Huid Deo spray ook nog belangrijke mineralen voor het tegengaan van zweten onder de oksels.

Sanex Dermo Sensitive deodorant

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de pH waarde verstoord kan worden door invloeden van buitenaf Speciaal voor de gevoelige huid heeft Sanex de Dermo Sensitive Deodorant lijn opgericht. Deze deodorant is erop gericht om het natuurlijke pH evenwicht van de huid in balans te houden. De Sanex Dermo Sensitive 24h Deo stick is hiervan een goed voorbeeld.

Sanex Dermo Protector deodorant

Belangrijke mineralen dragen bij deze deo lijn er bij aan de oksels effectief beschermen tegen transpiratie.  De formule, met Active Bioresponse, bestrijdt geurveroorzakende bacteriën terwijl het de essentiële natuurlijke bacteriële flora van de huid gezond en beschermt houdt. De Sanex Dermo Protector 24h Deo stick leent zich hier uitstekend voor uit.