Gezicht

Sorteer 40 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 40 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gezicht

Gezichtsverzorging voor vrouwen

Anti-rimpel crème

Een anti-rimpel crème bevatten allerlei soorten ingrediënten en bestandsdelen die bedoeld zijn om huidveroudering tegen te gaan. Huidveroudering is van allerlei factoren afhankelijk. Het ervaren van stress, blootstelling aan de zon, het genenpakket, en ook het gebruik van bepaalde beauty artikelen. Om huidveroudering tegen te gaan hebben cosmetica fabrikanten als Diadermine, Biodermal en Loreal een breed scala aan anti-rimpel crèmes ontwikkeld.

Anti-rimpel nachtcrème

Nachts komt de huid meer tot ontspanning en is het bezig met herstellen. Het herstellende proces van deze celdeling verloopt tijdens het slapen ook sneller. Een nachtcrème moet dit herstelproces dus vooral ondersteunen. Nachts heeft de huid dus een andere verzorging nodig dan overdag. Een nachtcrème levert waardevolle verzorgende ingrediënten die de tekorten van de huid kunnen aanvullen. Een nachtcrème bevat meer oliën en andere voedende bestanddelen om je huid te verwennen. Deze crème is dus vetter of romiger: dat voel je ook bij het opbrengen. Een glimp uit ons assoritment bevat o.a.

Diadermine Herstellende Nachtcrème
Diadermine Reactivance anti age Hydraterende Nachtcrème 
L'oreal nachtcreme revitalift anti rimpels 
Biodermal Anti-Age 60+ nachtcrème

Anti-rimpel dagcrème

Een anti-rimpel crème die je overdag dient aan te brengen bevatten meer vocht. Bij het aanbrengen van de crème trekt het sneller de huid in en voelt fris aan. Dat is ook prettig voor eventuele make up die je daarna aan wilt brengen.

Diadermine Ultra Verstevigende Anti-Rimpel Dagcrème
Diadermine crème 50 mL Age ExCellium Gold Dagcrème
L'Oreal Paris Age Perfect Dagcreme
Biodermal Anti-age 60+ Dagcreme

Crème voor een droge huid

Een crème voor een droge huid heeft een andere samenstelling die de huid ondersteunt. Een droge huid produceert weinig huidvet en is overgevoelig. Daardoor voelt de huid vaak gespannen of ruw aan, en kan er ook geirriteerd n schilferig uitzien.