Haar

Sorteer 88 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 88 producten

Van hoog naar laag sorteren

Haar

Haarstyling voor vrouwen

Hairstyling is voor veel vrouwen vaak erg belangrijk. Met jouw eigen haarstijl kun je laten zien wie je bent en ga je met een verzekerd gevoel de deur uit. Gezond haar, glanzend haar of haar met veel volume zijn vaak veel gehoorde wensen als het gaat om het stylen van je haar. Producten als haarsprays en mousse zorgen ervoor dat het haar makkelijk in model te brengen is en het ook in model te houden. Vrouwen zijn vaak bezig met hun haar en willen dat het er in ieder geval goed verzorgd uitziet.

Haarstyling met mousse en haarspray

Haarstyling varianten van grote spelers zoals Loreal, Schwarzkopf, Andrélon komen vaak in haarspray en mousse varianten. Een haarspray s misschien wel een van de meeste verkochte stylingproducten allertijden. Als het haar droog, dof, futloos en beschadigt aanvoelt voorzien haarsprays in de voeding en herstel van het haar. Ten opzichte van mousse heeft het ook een groter glanzend effect.  Een mousse is meer bedoeld om het haar op een natuurlijke manier in model te brengen. Deze schuimversteviger geeft meer volume en elasticiteit aan het haar.

Haarspray voor glanzend haar

Haarsprays zijn een goede manier om meer glans aan te brengen.  Vele haarspray varianten van o.a. Andrélon, L'oreal en Schwarzkopf geven glanzend haar als resultaat. 

Andrelon Haarspray voor glanzend haar Sterkte 3
Loreal Studio Silk & Gloss Ultra Fixing Spray voor krullend haar
Loreal Studio Silk & Gloss fixing haarspray extra strong

Haarspray en mousse voor meer volume

Vooral vrouwen met dun en fijn haar vinden het prettig om meer volume aan te brengen in het haar. De mousse en haarspray hiervoor zijn bij uitstek geschikt voor dit type haar. Mooi haar gaat vaak samen met veel volume. Nieuwsgierig  naar een haarspray en mousse om het haar er voller uit te laten zien?

Andrelon Volume haarspray sterkte 4
Loreal Silk & Gloss Volume haarspray sterkte 4
Schwarzkopf Power Style & Volume Haarspray Sterkte 2 
Andrélon Haarspray Volume

Mousse voor krullend en golvend haar

Krullen komen door de verstevigende werking van mousse beter en voller naar voren zonder een pluiseffect.Er zijn diverse mousse varianten om krullend en golvend haar optimaal tot recht te laten komen. 

Andrelon Mousse spray perfecte krul mousse
Andrelon spectaclaire slag mousse sterkte 3