Andrélon

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Andrélon

Andrelon haarspray, mousse en gel

Voor wel resultaat ga jij?

Haarstyling producten die zijn afgestemd op de haarwens van de vrouw. Dat is Andrélon. Het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Een uitgebreid assortiment aan shampoos, conditioners en zoals u in deze categorie beschrijving ziet; een grote selectie aan haarstylingsproducten. Goedkoop en Snel Thuisbezorgd bij Voordeligscheren.

Andrélon haarspray verrassend volume

De Andrélon haarspray verrassend volume geeft de haar een Fixatie boost. Deze serie van haarsprays zijn geschikt voor vrouwen met
fijn en beschadigd haar. Het resultaat is dan ook haar wat woller en dikker aanvoelt. 

Andrélon mousse perfecte krul

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om krullend haar tot recht te laten komen. Een langdurige veerkracht wordt gestimuleerd en het haar gaat ook minder pluizen.
De krullen worden geaccentueerd en zijn prominenter aanwezig in het haar. Het resultaat is een perfecte bos, handelbare krullen.

Andrélon haarspray Care & Repair

Andrélon Care & Repair haarspray haakt in op de alledaagse invloeden van de dag en beschermt haar dat droog, broos en kwetsbaar aanvoelt. Met het gebruik van deze haarspray kan het haar weer sterkt en gezond aanvoelen. Voor een optimaal resultaat raden wij tevens de shampoo en conditioner variant aan van de Care & Repair lijn.

Andrélon mousse spectaculaire slag

Andrélon accentueert de slag in het haar en helpen pluis te voorkomen met de Andrélon perfecte slag. Deze lijn schept een basis van versteviging, waarin soepel haar de hele dag in model blijft.

Andrélon mousse verleidelijk kort

Heb je een kort kapsel en zoek je naar stylingproducten die daarop aansluiten? Om het in model te laten brengen is er nu de Andrélon Verleidelijk Kort mousse. Een kort kapsel wat dagelijks gestyled kan worden naar een nieuwe en frisse look.