Loreal

Sorteer 4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Loreal

Loreal haarspray, mousse en gel bij Voordeligscheren

Stralen als alle modellen kan met L'oreal Paris haarverzorging. Ontwikkeld door professionals en gebruikt door bekende modellen. Ook genieten van het L'oreal effect? Bestel dan L'oreal Paris bij Voordeligscheren, waar u tegen een lage prijs echte kwaliteit kan verwachten.

L'oreal Silk & Gloss volume en fixing haarsprays

De L'oreal Silk & Gloss productlijn zijn styling producten die micro-zijdevezels bevatten. Het ingredient draagt bij aan glanzend en zacht haar. Wilt u dit resultaat combineren met meer volume? Gerbuik dan de L'oreal Paris Silk & Gloss Volume haarspray. Wilt u de formule van micro-zijdevezels inzetten voor krullend haar?
Loreal Studio Silk & Gloss Ultra Fixing haarspray zorgt voor glanzend krullen brengt structuur en vorm aan het krullende haar. 

L'oreal Paris Elnett haarspray

Ontdek nu het grootste geheim van de professionele stylisten van celebrity's met Elnett. Wil jij te werk gaan als een professional? Dan gebruik je ook een haarspray die gebruikt wordt door professionels. Ga jij voor normale fixatie met de L'Oréal Paris Elnett Haarspray Normale Fixatie? Sterkte fixatie met de L'Oréal Paris Elnett Haarspray Sterke Fixatie. Of de Sublieme fixatie met de L'Oréal Paris Elnett Haarspray Sublieme Fixatie?

L'oreal Studio gel en haarwax

Ontdek de studio line haarstyling van L'oreal. Gel voor ultieme controle met de Loreal Paris Indestructible gel Ultra Controle sterkte 10. Voor krullend haar en kort haar bieden wij tevens een oplossing met de Loreal Fix & Shine High Gloss haarwax.