Andrélon

Sorteer 5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Andrélon

Andrélon shampoo aanbieding

Uw favoriete Andrélon shampoo bestellen bij Voordeligscheren? De meest bekende en populaire shampoos zijn in de aanbieding bij Voordeligscheren.nl. Graag lichten wij de meest populaire shampoos en conditioners toe van Andrélon.

Andrélon Iedere Dag Shampoo

Een shampoo die al jaren in de top staat is de Andrélon iedere dag shampoo. De shampoo is speciaal samengesteld om vet haar en zwaar haar tegen te gaan, zodat de shampoo iedere dag gebruikt kan worden! Het haar blijft langer fris en luchtig. De shampoo is met een zeer lage prijs in de aanbieding bij Voordeligscheren.

Andrélon Glans & Care Shampoo

Ook een bekende is de Andrélon Glans & Care Shampoo. Deze shampoo brengt geeft met zonnebloemolie en parelextracten meer glans aan dof haar, waardoor het weer gaat stralen en er gezond uit gaat zien. De Andrélon Glans & Care shampoo is met een zeer lage prijs in de aanbieding bij Voordeligscheren.

Andrélon Perfecte Puntjes shampoo

In de aanbieding bij Voordeligscheren. Andrélon Perfecte Puntjes Shampoo. Omdat de puntjes van het haar sneller gaan pluizen en daarbij onverzorgd eruit gaan zien, zorgt deze shampoo met een formule van calcium en acai-olie dat de puntjes van het haar niet gaan splijten. Dit resulteert in mooi en verzorgd uitziend haar.