Garnier

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Garnier

Garnier Fructis shampoo aanbieding

Garnier Fructis shampoo is met de komst van de nieuwe lijn in werking verdubbeld. Kracht is hierbij het sleutelwoord waaromheen de formule van Fructis in ontstaan. Ieder haartype heeft kracht nodig om haar te laten stralen, glanzen en er gezond uit te laten zien. Garnier Fructis Shampoo zijn voordelig online te bestellen bij Voordeligscheren en daarom in de aanbieding.

Fructis Repair & Shine Shampoo

Bij het hebben van droog, beschadigd of pluizig haar geeft de Fructis Shampoo van Garnier een oplossing door de natuurlijke essentiële stoffen die erin verwerkt zitten. Voor velen is het een ongelooflijk effectieve shampoo die keer op keer haar werk doet. In de aanbieding hebben wij daarom de Garnier Fructis Repair & Shine.

Fructis Sleek & Shine Shampoo

Voor haar dat dat eigenwijs is en een eigen leven gaat leven hebben we de Fructis Sleek & Shine Shampoo in de aanbieding.
- het haar wordt van binnenuit versterkt  
- gladder haar dat van wortel tot wortel gaat 
- bescherming tegen de invloed van vocht. 
Een glad en pluisvrij resultaat.

Fructis Color Last Conditioner

In combinatie met een haarkleuring zorgt de Fructis Color Last voor de versterking en regenerering van het haar. De kleurbescherming zal zich vestigen aan de haarvezel, wat het kleurbehoud ten goede komt. In de aanbieding bij Voordeligscheren.